שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ניני
    10/01/2011

אני השתמשתי בטמפונים העם זה יכול לקרוע את קרום הבתולין? כי שההיתי אצל רופאת נשים שבוע שעבר היא אמרה לי שהטמפון יכול מאוד להרחיב את הפתח ושזה יכול לקרוע ושסתם כותבים שטמפונים לא קורעים את הבתולים בשביל לקנות.....היא בדקה אותי ואמרה לי שהקרום הבתולים שלי שלם העם יש רופאים שיכולים לטעות או שלא? כי הלכתי לשני רופאות נשים ושניהם אמרו לי שהקרום בתולין שלי שלם...אבל אני בעצמי רואה קרע קטן בקרום בתולין אולי אין לזה חשיבות מבחינתם? והעם אני יכולה להיות רגועה ולאמין לרופאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    10/01/2011

טמפון מגדיל את הפתח של הקרום זה ברור את מכניסה את הטמפון לפתח ומוציאה אותו רחב בגדול והוא גרם להרחבה של הפתח ,זה לא אומר שהקרום רקוע זה אומר שהקרום גמיש ומאד היתרחב ,ולכן אם את רוצה שבחתונה ירד דם את חייבת ליזכור ש40 אחוז מהבתולות לא מדממות ביחסים בפעם הראשונה ,ולכן בואי לפגישה ונישקול אם יש צורך בתפירה ליפני החתונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    11/01/2011

ניני שלום,

בדרך כלל כדאי להאמין לרופא.
    קשה להניח שטמפון קורע את קרום הבתולין.
    אם עבר זמן מאז הבדיקה האחרונה תוכלי לבוא אלינו לבדיקה נוספת ללא תשלום.
    יש להניח שאת בתולה.

לתיאום פגישה צרי קשר ב5599*
    יום טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו