מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ניתוח הצרת נרתיקAT01/02/2011
לכל בנות הפורום שלום,
אני בת 37 ולפני כ- 3 חודשים עברתי ניתוח הצרת נרתיק שהתרחב בעקבות הלידות.
שילבתי בניתוח הזה גם שאיבת שומן מהמונס פוביס (החלק העליון של הפות).
אני עשיתי זאת באופן פרטי ושווה כל שקל!!!
לכל מי שמתלבטת- גם אצלי ההליך לווה בהרבה התלבטויות.
פחדתי מאוד מההרדמה הכללית. ההרדמה היתה קלה וההתאוששות ממנה יחסית מהירה.
תוך שעתיים הייתי כבר בחוץ. (הצוות שטיפל בי היה מדהים רגיש ומתחשב).
ההחלמה אצלי היתה קלה מאוד ולא האמנתי שזה עבר בקלות כזאת.
ציפיתי לכאבי תופת בעקבות תגובות של בנות בפורום- אבל מסתבר שאצל כל אחת ההחלמה שונה.
הנפיחות מהשאיבה ירדה כמעט לגמרי וההבדל בעת קיום יחסי המין פשוט עצום.
אני חושבת שחשוב לשפר כל מה שמפריע לנו בגוף ההרגשה אחר כך עצומה.
בהצלחה לכולן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה להמלצה על רופא
דניאלה13/02/2011אני מתלבטת וחוששת כי אני לא מוצאת המלצות של מנותחים על רופאים, וגם אלו שעברו ניתוחים כושלים לא מפרסמים את שמות המנתחים.
איך אני יכולה לסמוך על רופא?
אשמח אם תשלחי לי מייל עם שם הרופא [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זקוקה להמלצה על רופא - תגובה
ד"ר עמוס שפירא13/02/2011אני ניתחתי אותה צרי קשר עם מזכירתי לפגישת יעוץ חינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..אבל..
דניאלה14/02/2011שלום,
לאחר שחקרתי מעט את הנושא הבנתי שהניתוח לא תמיד מצליח.
האם יש יכול להיות שצורת השפתיים הפנימיות יתעוותו לאחר הניתוח? קראתי על מקרים בהם השפתיים הפנימיות קוצרו בעת הניתוח, ולאחר הניתוח הן התכווצו כך שנשאר רווח ריק בין השפתיים החיצוניות.
או שצורת התפרים נשאר על השפתיים בצורת מעין זיג זג.
או כאבים שנמשכו מספר חודשים.
האם אלו מקרים שאכן נוטים לקרות בניתוחים מעין אלו?
תודה.
בנוסף, ראיתי שגם ד"ר ישעיה אריה גם מנתח..אבל לא ראיתי כמעט שום תגובות של מנותחות שהיו אצלו...האם הוא באמת מנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה..אבל.. - תגובה
ד"ר עמוס שפירא14/02/2011בניתוח קובמטי צריך הצלחה מלאה אחרת אין סיבה לעשות ניתוח קוסמטי ולכן יש להגדיר את הציפיות מהניתוח אחר כך ליראות מה הסיבוכים שיכולים להיות ,לגבי השפתים שמיתכווצות זה תלוי מאד בטכניקת הניתוח בצורה שבא אני מנתח לא ניתקלתי בשפתיים מיתכווצות ,לעינין הסימנים מהחוטים זו בעיה שלא ניתן ליפתור ב100 אחוז כי כל גוף מגיב בצורה אחרת יש נשים שעושות צלקות יפות ויש נשים שאצלן הצלקות פחות יפות ,אולם סימני החוטים אחרי 6 חודשיים ממש נעלמים ,אני מודיע לך שכל האינפורמציה שאני נותן כאן אין בא קורטוב של פירסום זו אינפורמציה רפואית שאת יכולה ליבדוק אותה ,הבנות שמוכנות לדבר על הניתוח הפכו להיות שליחות הם כל כך מאמינות בניתוח שהן מוכנות לדבר עם כל אחת רק שיעשו הן לא לא מתוגמלות ולא עובדות מיתאם אני מקווה שעניתי קצת אז בואי לפגישה ונמשיך לדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?