ניתוח וגינאלי ועזרה מהקופה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח וגינאלי ועזרה מהקופה
    סיון
    26/02/2011

שלום ד"ר

אני בת 20 ומאז ומעולם איבר המין שלי נראה רע. השפתיים החיצוניות תפוחות מאוד ובשרניות והפנימיות מוגדלות. אדבר מפריע לי מאוד בחיי היום יום- בלבישת בגדים מסויימים, ישיבה ממושכת מכאיבה לי, וקיום יחסי מין (כואב לי אפילו ימים אח"כ!) והדימוי העצמי שלי ירוד. הפסקתי לקיים יחסי מין מחשש לכאבים והערות בנושא. מלבד זאת מעולם לא הייתי אצל גניקולוג מהבושה.

אני רוצה לשנות את זה, להיות בטוחה יותר, הנושא מפריע לי מדי בקיום חיי יום יום תקינים ומערכות יחסים.

אני חוששת מאוד מהמחיר, כמה עולה ניתוח כזה? האם יש אפשרות לעזרה מהקופה? איך יודעים לאיזה רופא לפנות? האם יש סיכון בניתוח כזה ? התוצאה עלולה לצאת יותר גרועה מהמקור כמו ששומעים בניתוחים אחרים?

לתשובתכם אודה
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח כזה

מאי
    21/11/2015

עברתי ניתוח שכזה אצל דר עמוס שפירא. הוא בהחלט הרופא הכי בכיר לדעתי בתחום זה, מאחר והוא גניקולוג ולא רק פלסטיקאי.
    המחיר נע בסביבות ה14 אלף, לפעמים גם פחות, תלוי מה צריך לעשות. ויש אפשרות לתשלומים נוחים מאוד.
    אל תתפשרי על מנתח אחר, אולי תמצאי כאלה במחיר של 10, אבל תחשבי שזה ניתוח שתוצאותיו ילוו אותך לכל אורך חייך.
    ב3 ימים הראשונים אין כאב בכלל כי ההרדמה פגה באיטיות, אבל ביום השלישי תתחילי להרגיש בהדרגה כאבים שיגיעו לרמת כאב הכי גבוהה.
    3- 4 ימים כאלה של סבל נוראי וזה עובר.
    אני ממליצה לך מאוד לעבור את התהליך, אני חיכיתי עם זה המון שנים לחינם- ברגע שהחלטת שאת רוצה, אל תדחי את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח כזה - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    21/11/2015

ממש תודה זה מחמם את הלב לקבל כזו תגובה לניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח וגינאלי ועזרה מהקופה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    27/02/2011

סיון שלום דב!
    ניתוח לתיקון מצב זה נחשב לניתוח קוסמטי אםטטי דומני שקופות החולים אינן משתתפות בניתוחים מסוג זה.
    מדוע לא תנצלי את האפשרות לבא להבדק ללא תשלום ,יתכן ונוכל לבא לקראתך ובכך תיפטר בעייתך
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

דר שפירא
    28/02/2011

אני בטוח שאם ניפגש נצליח להגיע למחיר שיספק אותך הקופות לא מישתתפות בניתוח אם ניפגש אתן לך לדבר עם בנות שעברו ניתוח כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח וגינאלי ועזרה מהקופה - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    28/02/2011

אני ממש מבין אותך יש לי מנותחות שהפכו להיות שליחות של הניתוח הם מאמינות כי הניתוח הזה יש בכוחו לשנות חיים אז בואי ניפגש וניראה מה באמת ניתן לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו