מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח וגינאלי ועזרה מהקופהסיון26/02/2011
שלום ד"ר
אני בת 20 ומאז ומעולם איבר המין שלי נראה רע. השפתיים החיצוניות תפוחות מאוד ובשרניות והפנימיות מוגדלות. אדבר מפריע לי מאוד בחיי היום יום- בלבישת בגדים מסויימים, ישיבה ממושכת מכאיבה לי, וקיום יחסי מין (כואב לי אפילו ימים אח"כ!) והדימוי העצמי שלי ירוד. הפסקתי לקיים יחסי מין מחשש לכאבים והערות בנושא. מלבד זאת מעולם לא הייתי אצל גניקולוג מהבושה.
אני רוצה לשנות את זה, להיות בטוחה יותר, הנושא מפריע לי מדי בקיום חיי יום יום תקינים ומערכות יחסים.
אני חוששת מאוד מהמחיר, כמה עולה ניתוח כזה? האם יש אפשרות לעזרה מהקופה? איך יודעים לאיזה רופא לפנות? האם יש סיכון בניתוח כזה ? התוצאה עלולה לצאת יותר גרועה מהמקור כמו ששומעים בניתוחים אחרים?
לתשובתכם אודה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי ניתוח כזה
מאי21/11/2015עברתי ניתוח שכזה אצל דר עמוס שפירא. הוא בהחלט הרופא הכי בכיר לדעתי בתחום זה, מאחר והוא גניקולוג ולא רק פלסטיקאי.
המחיר נע בסביבות ה14 אלף, לפעמים גם פחות, תלוי מה צריך לעשות. ויש אפשרות לתשלומים נוחים מאוד.
אל תתפשרי על מנתח אחר, אולי תמצאי כאלה במחיר של 10, אבל תחשבי שזה ניתוח שתוצאותיו ילוו אותך לכל אורך חייך.
ב3 ימים הראשונים אין כאב בכלל כי ההרדמה פגה באיטיות, אבל ביום השלישי תתחילי להרגיש בהדרגה כאבים שיגיעו לרמת כאב הכי גבוהה.
3- 4 ימים כאלה של סבל נוראי וזה עובר.
אני ממליצה לך מאוד לעבור את התהליך, אני חיכיתי עם זה המון שנים לחינם- ברגע שהחלטת שאת רוצה, אל תדחי את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עברתי ניתוח כזה - תגובה
ד"ר עמוס שפירא21/11/2015ממש תודה זה מחמם את הלב לקבל כזו תגובה לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח וגינאלי ועזרה מהקופה - תגובה
ד''ר שמואל לוין27/02/2011סיון שלום דב!
ניתוח לתיקון מצב זה נחשב לניתוח קוסמטי אםטטי דומני שקופות החולים אינן משתתפות בניתוחים מסוג זה.
מדוע לא תנצלי את האפשרות לבא להבדק ללא תשלום ,יתכן ונוכל לבא לקראתך ובכך תיפטר בעייתך
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
דר שפירא28/02/2011אני בטוח שאם ניפגש נצליח להגיע למחיר שיספק אותך הקופות לא מישתתפות בניתוח אם ניפגש אתן לך לדבר עם בנות שעברו ניתוח כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח וגינאלי ועזרה מהקופה - תגובה
ד"ר עמוס שפירא28/02/2011אני ממש מבין אותך יש לי מנותחות שהפכו להיות שליחות של הניתוח הם מאמינות כי הניתוח הזה יש בכוחו לשנות חיים אז בואי ניפגש וניראה מה באמת ניתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?