הקטנת שפתיים-גם אני עברתי את הניתוח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• הקטנת שפתיים-גם אני עברתי את הניתוח
    חסוייה...
    18/12/2007

אשמח אם תגיב לתגובה שרשמתי ליעל על הניתוח שעברתי כי האמת אני קצת מתוסכלת.. תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה של דלית

ד''ר שמואל לוין
    20/12/2007

אנא צייני את תגובתך ליעל. לא הייתי רוצה להתייחס לתשובה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובהה

חסוייה...
    20/12/2007

התכוונתי לתגובה של-גם אני עברתי את הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דלית

יעל
    20/12/2007

רציתי לשאול אם עדיין כואב לך כ"כ או שאת מרגישה שיפור. אני רואה שממש כולם מתייחסים פה בפורום לפניותייך.
    למה את לא הולכת לביקורת אצל הרופא שניתח אותך?????? אני הייתי אצלו השבוע ולדבריו התוצאות יצאו מוצלחות, למרות שעדיין אני לא ממש מרוצה מהמראה החיצוני. אבל צריך סבלנות. זה לוקח זמן.... עד שהמקום מגליד לגמריי ושהריקמה מתחדשת והנפיחות יורדת ממש. לפחות חודש וגם יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

מניסיוני האיש
    20/12/2007

בנות,מניסיוני האישי-יוצא יפה,סבלנות התוצאה הסופית-אחרי חודשיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליעל..

חסוייה...
    20/12/2007

הייתי אצלו יומיים אחרי הניתוח כי היו לי כאבים חזקים ויש לי ביקורת אצלו בעוד שבוע האמת הבעתי את חששותיי בפניו והוא אמר שזה מבנה השפתיים שלי ושצריך לחכות.. שהמקום נפוח.. הוא אמר שזה יצא בסדר, לי המקום נראה מעוות לגמריי וזה נכון צריך להמתין עד התוצאה הסופית אבל מה שמטריד אותי זה שאחרי שהנפיחות תרד עדיין זה ישאר במבנה שנוצר אחרי הניתוח שזה אומר תחילת השפתיים איפה שהדגדגן בחוץ ונפוח והמשך השפתיים שנחתכו בפנים הפות ולמראית העיין זה נראה כאילו יש את תחילת השפתיים כמו שהיו מלכתחילה נפוחות אך אין את ההמשך שנחתך.. מקווה שיהיה בסדר .......... כי אני מאוד מוטרדת מהעניין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה ליעל...

חסוייה...
    21/12/2007

האמת יש שיפור במצבי יש פחות כאבים..האיזור שנשאר כואב הוא האיזור הנפוח והכאב לא מטריד אותי אלא המראה של האיזור...כנראה אני צריכה להמתין לתוצאות..אך אני חוששת שאם לא אצא מרוצה לא יהיה לי פיתרון אחר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדלית מיעל

יעל
    21/12/2007

טוב אז כמובן שתלכי אליו לביקורת השנייה ותראי מה הוא יאמר. וחוץ מזה קראתי שד"ר לוין וכולם פה בפורום אומרים שעם הזמן זה משתנה.
    אבל במקרה הכי גרוע.......... (והלוואי שלא תצטרכי) כמו שד"ר לוין כתב לך אז אפשר לבדוק אופציה לתקן. אבל אל תחשבי על זה.... תחשבי חיובי ותהיי סבלנית....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו