מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקטנת שפתיים-גם אני עברתי את הניתוחחסוייה...18/12/2007
אשמח אם תגיב לתגובה שרשמתי ליעל על הניתוח שעברתי כי האמת אני קצת מתוסכלת.. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של דלית
ד''ר שמואל לוין20/12/2007אנא צייני את תגובתך ליעל. לא הייתי רוצה להתייחס לתשובה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובהה
חסוייה...20/12/2007התכוונתי לתגובה של-גם אני עברתי את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דלית
יעל20/12/2007רציתי לשאול אם עדיין כואב לך כ"כ או שאת מרגישה שיפור. אני רואה שממש כולם מתייחסים פה בפורום לפניותייך.
למה את לא הולכת לביקורת אצל הרופא שניתח אותך?????? אני הייתי אצלו השבוע ולדבריו התוצאות יצאו מוצלחות, למרות שעדיין אני לא ממש מרוצה מהמראה החיצוני. אבל צריך סבלנות. זה לוקח זמן.... עד שהמקום מגליד לגמריי ושהריקמה מתחדשת והנפיחות יורדת ממש. לפחות חודש וגם יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
מניסיוני האיש20/12/2007בנות,מניסיוני האישי-יוצא יפה,סבלנות התוצאה הסופית-אחרי חודשיים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליעל..
חסוייה...20/12/2007הייתי אצלו יומיים אחרי הניתוח כי היו לי כאבים חזקים ויש לי ביקורת אצלו בעוד שבוע האמת הבעתי את חששותיי בפניו והוא אמר שזה מבנה השפתיים שלי ושצריך לחכות.. שהמקום נפוח.. הוא אמר שזה יצא בסדר, לי המקום נראה מעוות לגמריי וזה נכון צריך להמתין עד התוצאה הסופית אבל מה שמטריד אותי זה שאחרי שהנפיחות תרד עדיין זה ישאר במבנה שנוצר אחרי הניתוח שזה אומר תחילת השפתיים איפה שהדגדגן בחוץ ונפוח והמשך השפתיים שנחתכו בפנים הפות ולמראית העיין זה נראה כאילו יש את תחילת השפתיים כמו שהיו מלכתחילה נפוחות אך אין את ההמשך שנחתך.. מקווה שיהיה בסדר .......... כי אני מאוד מוטרדת מהעניין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ליעל...
חסוייה...21/12/2007האמת יש שיפור במצבי יש פחות כאבים..האיזור שנשאר כואב הוא האיזור הנפוח והכאב לא מטריד אותי אלא המראה של האיזור...כנראה אני צריכה להמתין לתוצאות..אך אני חוששת שאם לא אצא מרוצה לא יהיה לי פיתרון אחר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדלית מיעל
יעל21/12/2007טוב אז כמובן שתלכי אליו לביקורת השנייה ותראי מה הוא יאמר. וחוץ מזה קראתי שד"ר לוין וכולם פה בפורום אומרים שעם הזמן זה משתנה.
אבל במקרה הכי גרוע.......... (והלוואי שלא תצטרכי) כמו שד"ר לוין כתב לך אז אפשר לבדוק אופציה לתקן. אבל אל תחשבי על זה.... תחשבי חיובי ותהיי סבלנית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?