מתוסכלתתתת-פונה לדוקטור לוין

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• מתוסכלתתתת-פונה לדוקטור לוין
    חסוייה...
    19/12/2007

כפי שרשמתי פה עשיתי את הניתוח להקטנת שפתיים תחתונות לפני שבוע כדי להעלות את בטחוני האישי,מבנה השפתיים שלי היה גדול ונפוח מתחילת השפתיים עד הסוף זה היה מוגדל. אחרי הניתוח שמתי לב שהמנתח חתך את כל השפתיים שמתחת לאיזור הדגדגן ומה שנשאר נמצא בפנים הפות מפה הכל בסדר ויפה אסתטית אבל הבעייה שבאיזור הגדגדן נשאר החלק של השפתיים שעוטף אותו זה מאוד נפוח וגדול וזה נראה כאילו יש את תחילת השפתיים זה מתחיל נפוח ממש נפוח גם ככה היה המבנה אבל לפני הניתוח זה היה שווה כל השפתיים היו מוגדלות עכשיו נשאר רק ההתחלה של השפתיים הכוונה האיזור שנמצא הדגדגן זה נראה גולה ענקית נפוחה ואחריה אין כלום הכל חתוך זה מתסכל אותי זה נראה כמו איזה בולבול קטן גם שהנפיחות תרד קצת אני חושבת שזה יראה מוזר כי יש את תחילת השפתיים בערך שליש ו-2 שליש נחתך ונמצא בתוך.. ציפיתי שכל השפתיים ישארו אך בצורה יותר מוקטנת אך עכשיו זה נראה לי מאוד מוזר ואני חוששת שזה לא התוצאה שרציתי עכשיו שאלתי היא מה אני עושה במקרה כזה? הרי השפתיים כבר נחתכו ויש רק את ההתחלה הנפוחה מאוד אני מתוסכלת מהמצב וחוששת שגם אחרי ניתוח זה ביטחוני עדיין יהיה ירוד כי אם הצורה תישאר ככה זה יותר יוריד את בטחוני!! אשמח אם תגיב ותתן לי טיפת אור למצב.. תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

לילך
    16/06/2010

אשמח אם תצרי איתי קשר דחוףף באותו עיניין ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של דלית

ד''ר שמואל לוין
    20/12/2007

1. עברת את הניתוח רק לפני שבוע ויש להמתין ולראות שנפיחות תרד. יתכן ואז הדגדגן לא יבלוט בצורה שאת מתארת.
    2. מן החכמה יהיה שתפני לרופא המנתח שיבדוק ויראה מה התוצאות. המנתח יחליט אם ניתן לתקן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו