מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליעלללל...חסוייה...23/12/2007
קודם כל מה שלומך..? רציתי לשאול אותך אם את כבר רואה תוצאות באופק?? האמת אצלי דיי השתנה המצב, קודם כל הכאבים פחתו כמעט לגמריי והנפיחות ירדה קצת.. כמובן זו לא התוצאה הסופית לה אני מאחלת אך בהחלט המצב השתפר והרבה פחות גרוע ממה שהיה.. ומה שנותר לי הוא רק להמתין בסבלנות לתוצאה הסופית.. בתקווה לתוצאה רצוייה ומספקת!! שיהיה לנו בהצלחההה ;-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דלית
דחוףףף מודאגת23/12/2007אני מחר אהיה שבועיים אחרי הניתוח וכן אני רואה שיפור. הנפיחות ממש ירדה ואין לי בכלל כאבים, רק גירוד מציק (שזה פשוט סימן לכך שהמקום מגליד ומתרפא) מעבר לזה הצורה החיצונית כבר הרבה יותר נורמלית ואסטטית, למרות ששוב כולם אומרים וגם הרופא שלי שלוקח חודש ויותר לראות ממש תוצאות. אבל אין ספק שאני רואה שיפור ואני אופטימית.....
אני שמחה לשמוע שכבר כואב לך הרבה פחות ואני אומרת שזה ישתפר מיום ליום.
מה בנוגע לצורה החיצונית את רואה שיפור חוץ מזה שהנפיחות ירדה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעלושששש.. :-)
חסוייה...23/12/2007אני 11 יום אחרי הניתוח המקום כבר לא נפוח כמו שהיה זה כבר שיפור משמעותי בשבילי אך כמו שאמרתי זה עדיין לא התוצאה לה חיכיתי ,אך אני ממשיכה להמתין בסבלנות ומשתדלת עם כמה שיותר אופטימיות! (כי הרופא המנתח אמר לי שמבנה השפתיים שלי גדול כנראה זה מולד אז אני בספק כמה עוד מהנפיחות שנשארה תרד שזה רק במיקום של הדגדגן-תחילת השפתיים! וכל השאר נחתך ונתפר ונמצא בתוך לא בחוץ. זה מה שמדאיג אותי שלמעלה השפתיים יבלטו כמו בלוטה ומה שמתחת נחתך ונמצא בפנים וזה יראה לא קשור כי זה אמור להיות מחובר אז יראו רק את תחילת השפתיים שזה שליש מהשפתיים עצמם,אם הבנת אותי..) אני מקווה שיהיה בסדר ושאהיה מרוצה בסופו של דבר.. ובקשר להרגשתך את צודקת יש הרבה עיקצוצים מגרדים כאלה חח אך זה עדיף מכאבים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?