מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפתיים פנימיות ארוכותולריה04/05/2011
שלום.אני בת 17 ,עוד 4 חודשים יהיה לי 18. אני חושבת שיש לי בעיה ואני ממש בלחץ מזה.ראיתי בפורום ובאינטרנט הרבה בנות שמתלוננות על שפתיים פנימיות ארוכות מידי בנרתיק.אצלי גם יש את התופעה הזו.ראיתי שרשמו שזה מפריע בעת קיום יחסי מין,אני עוד לא קיימתי יחסי מין ואני פוחדת שזה יפריע לי גם.אבל גם מצד שני אמרו שזה קטע פסיכולוגי ולכל אחת יש את הצורה שלה ולא בהרכח שצריך לנתח ולתקן משהו.רציתי לשאול,האם אני צריכה ניתוח מסוג זה ובגילי?
שפתיים ארוכות בהכרח מפריעות? יש אפשרות שיהיו לי חיי מין מלאים בלי הניתוח הזה או שהוא דיי נחוץ כדי לא להיות מוגבלת בעניין?
כמו כן,ראיתי שרשום שהמחירים לניתוחים אלו מאוד גבוהים וזה קצת הלחיץ אז רציתי לדעת מה המחיר עצמו פחות או יותר כי לא מצאתי מידע על מחיר ואני ממש צריכה את המידע הזה עכשיו.
ולבסוף,אני צריכה אישור מהורים,חייבת לבוא איתם?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שפתיים פנימיות ארוכות - תגובה
ד"ר עמוס שפירא05/05/2011ולריה שלום לפי החוק עד גיל 18 את חייבת בחתימת הורים על כל ניתוח ולכן אין מצב שאני אנתח בלי הסכמת הורים ,אני מציע שתבואי לפגישת יעוץ עם אמא ונדבר ,יש מליונים בנות שיש להן שפתיים ארוכות וזה לא מפריע לא ביחסים ולא בלידה ולא בחיי יום יום אני מנתח את אלו שזה מפריע להן הן מיבחינה פסיכולוגית והן מיבחינה פיסית ,לכן אם פנית אלינו בגילך סימן שזה מפריע לך לכן בואי ליעוץ ושם נדבר על הכל כולל כסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפתיים פנימיות ארוכות - תגובה
ד''ר שמואל לוין06/05/2011מה שלומך ?
דאשית אל דאגה מה שלא יהיה אורך השפתיים את בחורה בריאה לכל דבר וענין.
שנית בדרך כלל זו בעיה אסטטית קוסמטית שאינה מפריעה ביחסי מין אלא לעיתים רחוקות.
שלישית תוכלי לבוא תמיד לייעוץ, אזי לא תתלבטי.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?