שפתיים פנימיות ארוכות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שפתיים פנימיות ארוכות
    ולריה
    04/05/2011

שלום.אני בת 17 ,עוד 4 חודשים יהיה לי 18. אני חושבת שיש לי בעיה ואני ממש בלחץ מזה.ראיתי בפורום ובאינטרנט הרבה בנות שמתלוננות על שפתיים פנימיות ארוכות מידי בנרתיק.אצלי גם יש את התופעה הזו.ראיתי שרשמו שזה מפריע בעת קיום יחסי מין,אני עוד לא קיימתי יחסי מין ואני פוחדת שזה יפריע לי גם.אבל גם מצד שני אמרו שזה קטע פסיכולוגי ולכל אחת יש את הצורה שלה ולא בהרכח שצריך לנתח ולתקן משהו.רציתי לשאול,האם אני צריכה ניתוח מסוג זה ובגילי?
    שפתיים ארוכות בהכרח מפריעות? יש אפשרות שיהיו לי חיי מין מלאים בלי הניתוח הזה או שהוא דיי נחוץ כדי לא להיות מוגבלת בעניין?
    כמו כן,ראיתי שרשום שהמחירים לניתוחים אלו מאוד גבוהים וזה קצת הלחיץ אז רציתי לדעת מה המחיר עצמו פחות או יותר כי לא מצאתי מידע על מחיר ואני ממש צריכה את המידע הזה עכשיו.
    ולבסוף,אני צריכה אישור מהורים,חייבת לבוא איתם?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים פנימיות ארוכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים פנימיות ארוכות - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    05/05/2011

ולריה שלום לפי החוק עד גיל 18 את חייבת בחתימת הורים על כל ניתוח ולכן אין מצב שאני אנתח בלי הסכמת הורים ,אני מציע שתבואי לפגישת יעוץ עם אמא ונדבר ,יש מליונים בנות שיש להן שפתיים ארוכות וזה לא מפריע לא ביחסים ולא בלידה ולא בחיי יום יום אני מנתח את אלו שזה מפריע להן הן מיבחינה פסיכולוגית והן מיבחינה פיסית ,לכן אם פנית אלינו בגילך סימן שזה מפריע לך לכן בואי ליעוץ ושם נדבר על הכל כולל כסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתיים פנימיות ארוכות - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    06/05/2011

מה שלומך ?
    דאשית אל דאגה מה שלא יהיה אורך השפתיים את בחורה בריאה לכל דבר וענין.
    שנית בדרך כלל זו בעיה אסטטית קוסמטית שאינה מפריעה ביחסי מין אלא לעיתים רחוקות.
    שלישית תוכלי לבוא תמיד לייעוץ, אזי לא תתלבטי.
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו