המלצה לניתוח הקטנת שפתיים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• המלצה לניתוח הקטנת שפתיים
    רוני
    14/05/2011

לפני כמה שנים עברתי ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות, מאז חיי השתנו, הביטחון העצמי שלי עלה מאוד, מרגישה נוח עם גופי, לפני הניתוח הרגשתי בושה ממראה איבר מיני, וזה הפריע לי בקשרים כי נמנעתי ממגע במקום, בשל הרגשת אי הנוחות ממראה המקום.
    היום אני מרגישה כמו מכוערת שנהפכה למלכת יופי, ממש ההיפך הגמור להרגשתי לפני הניתוח.
    מומלץ.. מומלץ ..לא להתלבט, ולגמור עם הצרה המגבילה הזאת, לא היו לי כאבים או דימומים לאחר הניתוח החלמה מהירה, כף גדול וחיים חדשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לניתוח הקטנת שפתיים - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    14/05/2011

גם אני חושב כמוך ותודה לך שסוף סוף מישהיא כותבת מהשרבים חושבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    17/05/2011

הפורום הוא מיקצועי ולכן אין אנו מפרסמים שמות של רופאים ,לידיעתך הרופא שציינת איננו פלסטיקאי והוא לא רשום באיגוד הפלסטיקאים ואני בטוח שהוא לא מגדיר את עצמו כפלסטיקאי הוא עשה שנה או שנתיים בפלסטיקה וזה לא הופך אותו לפלסטיקאי ,אבל הוא רופא מצויין נעים הליכות ומאד נחמד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לניתוח הקטנת שפתיים - תגובה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    19/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר שמואל לוין
    18/05/2011

למה שלא תפרסמי את שם הרופא ?
    תניי לו את התענוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו