מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ניתוח להקטנת שפתייםדחוףףף מודאגת01/01/2008
ד"ר שלום רב
אני כשלושה שבועות לאחר ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות. נראה כי הנפיחות ירדה ואין לי כלל כאבים. אני מרגישה פיסית מצויין......
עם זאת המראה החיצוני של המקום מדאיג אותי מכיוון שכל האיזור מסביב לדגדגן ומעליו נראה כחתכים חתכים ובליטות של בשר ולא כחלק אחד וזה ממש מדאיג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמו כן באיזור הדגדגן יש לי תחושה לא נעימה כאשר אני נוגעת שם קלות אני מרגישה דקירות קלות והוא נראה לי חשוף יתר על המידה.
אודה לך מאוד אם תאמר לי האם יחול שיפור במראה החיצוני או שאחרי שלושה שבועות זהו המראה הסופי ולא ישתפר עוד?
כמו כן מדוע יש תחושה לא נעימה באיזור הדגדגן?? האם קיים מצב בו אני אאבד את התחושה במקום????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שותפה להרגשתך!!!
חסוייה...13/01/2008היי.. אני רוצה לציין שאני כחודש לאחר הניתוח וגם אני מרגישה דקירות באיזור הדגדגן כאילו הוא חשוף מידי אז עם תזוזות מסויימות יש לי דקירות באיזור וגם המראה החיצוני יש חלק שלא מחובר והוא גם די רגיש אני ממשיכה לחכות כי אמרו שצריך לחכות חודשיים ובסוף החודש יהיה לי ביקור אצל הרופא אז אפנה זאת בפניו וזה די מדאיג אותי! באיזה מוסד רפואי עשית את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מודאגת
ד''ר שמואל לוין06/01/2008קשה להסביר ולייעץ לך על פי שיחה טלפונית מבלי שאיש מקצוע/רופא, יבדוק את המקום. לכן אני מציעה שתבואי להיבדק ונוכל לייעץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?