כף רגל שטוחה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כף רגל שטוחה
    דוריס
    07/01/2008

שלום, כף הרגל שלי שטוחה יחסית, מעולם לא אובחנתי, לכן איני יודעת אם זה פלטפוס, השאלה היא אם לא מטפלים בכך, המצב יכול להחמיר, האם עלי לטפל כרק כשיהיו לי כאבים? בעיקרון לעיתים רחוקות אני מרגישה מין מתיחה לא נעימה באיזור השקע בכף הרגל בין העקב לאצבעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל שטוחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטפוס

קרולין צמח
    07/01/2008

ערב טוב דוריס,
    בכף רגל שבה הקשת נעלמת או קורסת וכף רגלינו באה במגע עם הקרקע זה פלפוס. כף רגל שטוחה איננה בהכרח מתכונת לכאבים זה נכון שויזואלית ניתן לאבחן כף רגל שטוחה אך סביר להניח שאין כאבים. פלטפוס לא יכול להחמיר ומה שיש לך עכשיו ילווה אותך לאורך השנים. מה שיכול להחמיר זה רק כאב (לא חייב) או הרס נעליים. המתיחה שאת מרגישה קשורה לפסיה שנמצאת במרכז כף רגלך שבעיקבות הפלטפוס פשוט נמתחת. הרצועה בכף הרגל נועדה לשמור (בין השאר) על הקשת ויש מעט מאוד קולגן ואלסטיות ולכן כל מתיחה שלה מורגשת היטב.
    מדרסים יוכלו מאוד להקל עליך ועל תחושותייך, וכמובן הנעלה נכונה, שלא כולל עקבים ופלטפורמות למיניהם.
    מקווה שעזרתי קצת,
    ערב טוב,
    קרולין צמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו