דלקות בכפות הרגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דלקות בכפות הרגליים
    רבקה
    09/09/2011

הי.אני סובלת כ-5 חוד' מדלקות ב 2 הרגליים . הכאב הוא בכף הרגל ומעל כף הרגל עד האצבעות . יש לי כל היום זרמים של כאבים חזקים / חלשים שלא נעלמים ואני רוב היום צולעת על הרגליים מרוב כאבים נוראים . האורטופד הביא לי כדורי וולטרן אבל זה עשה לי כאבים נוראים בקיבה , אז הפסקתי לקחת בהתייעצותו והוא הביא לי כדורי אטופן . הם מדי פעם עוזרים אבל עדיין יש כאבים נוראים . אפילו כשאני נותנת מנוחה לרגליים ( אם זו מנוחה קצרה או מנוחה של שינת לילה ) אני קמה עם כאבים נוראים . מה עושים . איך מעבירים את הכאבים האלו ? אני כל הזמן חייבת ורוצה שייעסו לי את כפות הרגליים כל הזמן . האם אני יכולה ללכת גם לרפלקסולוגית / מסאג' ?
    ממני המתוסכלת ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות בכפות הרגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות בכפות הרגליים - תגובה

ראובן קרמר
    13/09/2011

כדאי ללכת לאורטופד אחר או לפודיאטור שייתן דעה מה הבעייה, ולעשות בדיקות מתאימות, כמו צילום או התאמה למדרס אם צריך, אני לא יכול להגיד שום דבר בלי לראות ולבדוק את המקרה, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו