בעיות עור בכפות רגליים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• בעיות עור בכפות רגליים
    דליה
    11/09/2011

שלום רב, מזה מס' שנים שאני סובלת רק בעונת הקיץ מגירוד, צריבה, אדמומיות וקילוף נוראי של העור בכפות הרגליים. לא מדובר בפטרת, נשלחו פעמיים דגימות למעבדה וזה יצא שלילי. ניסיתי משחות מסוגים שונים, בדיקות אלרגיה מיוחדות אך ללא תוצאות, טיפול הומאופטי וכו' ללא הצלחה... אשמח לעיצה, הסבל בצריבה, ובגירוד הוא רב ואסתטית זה נראה מאד לא יפה. יש לציין שבעונת החורף כף הרגל כמעט חלקה ללא קילוף של העור וללא גירויים כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עור בכפות רגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עור בכפות רגליים - תגובה

ראובן קרמר
    13/09/2011

לפי דעתי מבלי לראות ולאבחן כנדרש, זה נשמע כמו סוג של אלרגיה, אני ממליץ על משחה eurax או fenistil gel זה ימנע את הגרוד ומראה לא טוב של הרגל, נא לנסות לא לגרד, או לשים נעל סגורה כדי למנוע ממך לגרד את הרגל, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עדכון בנושא שלי

דליה
    22/09/2011

ראובן שלום, תודה על תשובתך. רציתי לעדכן אותך שנבדקתי השבוע ע"י רופא עור מומחה. הוא התלבט בין אלרגיה לפסוריאזיס ושלח אותי לטיפול פוטותרפיה לכפות הרגליים. אמר שאצטרך בין 20 ל30 טיפולים ואז יש סיכוי גבוה שזה יעלם. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עדכון בנושא שלי - תגובה

ראובן קרמר
    05/10/2011

אם זה פסוריאזיס זה יעזור, אם זה לא אז זה לא יעזור, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו