מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים בכף הרגלפלונית15/09/2011
שלום רב
לי יש כאבים בכף הרגל,במרכז הרגל ,בצדדים ולעתים גם בעקב
ויש לי קשת גבוהה,כף הרגל לא מספיק מקומרת
בהתחלה נתנו לי אתופן,אך אי אפשר לקחת כל הזמן,ה לא פתרון
והלכתי לאורטופד שבהתחלה המליץ על פיזיותרפיה שזה עזר לי קצת שעשו לי מעין מסאז' בכף הרגל. אבל נתנו לי מעט טיפולים
חזרתי לאורטופד והוא אמר שאעשה מדרסים,הבעיה היא שזה מתאים לנעל ספורט
ולא לכל נעל,כמו בקיץ כשנועלים סנדל,או בחורף, עם מגפיים.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נוסף ששכחתי לציין
פלונית15/09/2011אני מוסיפה,שהתחלתי לסבול יותר מכאבים כאשר עמדתי
ועם השנים כל פעם כשאני עומדת שעה או יותר ,וגם בהליכה
כואבת לי הרגל די מהר,והיא גם מתנפחת
2 כפות הרגליים שלי כואבות ונפוחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש לי גם
פלונית15/09/2011ציפורן חודרנית,והרופא עור בהתחלה נתן משחה שהקלה על הכאב.
במיוחד אם הבוהן שלי נתקלת במשהו,זה כואב מאוד.
והוא אמר שיש אופציה לעשות ניתוח שזה בעצם להסיר את הציפורן לגמרי
האם זהו הפתרון היחידי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש לי גם - תגובה
ראובן קרמר19/09/2011תבדקי שהנעליים מתאימות לכף הרגל, אולי צריך מדרסים, אני לא יוכל להחליט בלי לראות, בקשר לציפורן החודרנית, לא חייבים להסיר את כל הציפורן, אפשר להוריד את הצדדים ולשרוף את השורש בחומצה, ונשאר האמצע של הציפורן וזה נראה כמו שצריך, צריך לפנות לפודיאטור שמומחה בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)