מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוכה פה .. משהו בבוהן .. הסברים.עילום שם .04/10/2011
אני בן 13 ומלחיצים אותי כבר !
דיי אני בוכה !
יש לי מתחת לציפורן מוגלה ..
הוא מתחת לציפורן ומתמשך בצד ימין הוא גדול ובצד ימין הוא קטן אבל זה אותו מוגלה ..
עכשיו מה הפחד שלי ?
שזה יכאב שהרופא יוציא לי את זה !
עושים הרדמה לפני שמפוצצים מוגלה ?
ואחרי שפוצצתי .?
זהו ? אין יותר ?
כי זה התחיל לי אתמול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוכה פה .. משהו בבוהן .. הסברים. - תגובה
ראובן קרמר05/10/2011כדאי ללכת לרופא מקצועי שייטפל בזה ולא לפוצץ לבד, זה לא אמור לכאוב, אם זה מצד הציפורן אפשר לפוצץ עם מחט סטרילית ולעשות גיגית עם מים פושרים ושתי כפות מלח ואחרי 10 דקות לייבש ולשים תחבושת עם פולידין, אם זה לא טוב תוך יום יומיים כדאי לפנות לפודיאטור, לא עושים הרדמה עם המוגלה קרובה לעור. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוכה פה ... הסברים
עילום שם .05/10/2011אמרתה לי ללכת לרופא שהוא יפוצץ לי ..
אז היה לי מלאא אדום כווול הבוהן !
ומוגלה מגעיל .. שמתי את הרגל במים חמים והמוגלה יצא ! יאי ..
ויש לי יבלת .. אבל זה לא קשור לזה אני יחליף נעל ..
אבל שאני לוחץ על הציפורן כואב אבא שלי אמר שהבוהן התנפחה ..
ובגלל זה הציפורן נכנסה לעור טיפה, הוא אומר שנפיחות תרד הציפורן תיפול וזהו ..
בכול זאת הולכים לרופא, ואחרי שהמוגלה ''התפוצץ'', לא שמתי כלום , לא צריך כלום נכון ?
ועכשיו הנפיחות ירדה טיפה, והרבה פחות אדום, אבל יצא ירוק כזה מהמוגלה ..
ואז טיפ טיפה טיפה דם, ממש בקטנה אבל ממש בקטנה שלא תחשוב או משהו הרבה ..
לפי איך שאני מתאר זה לא ציפורן חודרנית נכון ? והכאבים עברו כאילו גם שלא הלכתי וזה זה כאב לי , עכשיו אני הולך רגיל, רק שאני נתקע במשהו כואב לי .
זה לי ציפורן חודרנית אבל נכון ? ועכשיו רק מתחת לציפורן יש את ''העטיפה של המוגלה'' בקטנה ואדום ויבלת המעצבנת מועועוע, חחח ..
אבל אני צריך שתענה על הכול - יום טוב דוקטור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוכה פה ... הסברים - תגובה
ראובן קרמר10/10/2011זה נשמע כמו ציפורן חודרנית, תמשיך עם האמבטייה במי מלח, ותשים תחבושת עם פולידין שלא תלחץ על הציפורן, ואם תוכל לשלוח תמונה, אוכל להדעת יותר בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)