מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כף רגל וציפורן...מירי06/10/2011
שלום
שתי שאלות לי..
בכף רגל ימין שלי יש שני עיגולים של עור קשה בצבע צהבהב. ובשמאל עיגול אחד כזה. אלו נמצאים בנקודות בהן לחץ גדול בין כף הרגל והקרקע, לעיתים נקודות אלה מכאיבות. פדיקוריסטיות רבות גירדו לי אותן עם סכין פדיקור והעור צמח חזרה, כיום אני הולכת לפדיקוריסטית שמשפשפת את העור עם פצירה גדולה וגסה והעור עדיין צומח חזרה אך לא באופן חמור כמו אחרי הסכין. ניסיתי גם "נוקס קורן" ולא עזר. כשאני נועלת נעלי ספורט יש לי מדרסים אבל רוב הזמן אני לא נועלת אותן (אני הולכת יחפה המון וגם מלמדת יחפה - אני מורה ליוגה) האם יש דרך להיפטר מהבעיה???
בשנה האחרונה הציפורן השנייה בכף רגלי התחילה לצמוח הצידה ואינה חוזרת לצמוח ישר עם כיוון האצבע. האם יש דרך לגרום לה לחזור לצמוח ישר ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כף רגל וציפורן... - תגובה
דניאל א. וייס09/10/2011נשמע כי יש לך בעיה מוכרת מאוד של חיכוך ואי דריכה נכונה על כפות רגליך וזה גורם לעור הקשה לחזור על עצמו.
אני מציע שתבצעי בדיקה ביומכנית על מנת לראות היכן טמונה הבעיה ובהתאם לשקול את הטיפול הנכון בעבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי09/10/2011תודה. איפה מבצעים בדיקות כאלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
דניאל א. וייס09/10/2011אצל פודיאטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)