שיקום לאחר ניתוח

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• שיקום לאחר ניתוח
    אור
    08/10/2011

שלום רב. שמי אור בן 29. לפני חודשיים שברתי את כף רגלי במסרקים 2-4 שברים מרוסקים מרובים כתוצאה מנפילה. בניתוח קובעו מסרקים 3 ו2 כמוכן בוטל מפרק 2 ומפרק 3 שוחזר. עכשיו הורד הגבס והועברתי למגף לדריכה חלקית. אני עובר טיפולי פיזיוטרפיה לשיפור תנועתיות. רציתי לדעת אם יש דרכים לעזור לגוף לשקם את העצמות השרירים והרקמות הרכות. תזונה נכונה, תוספי תזונה או טיפולים חדשים. כל דבר שאפשר לעשות כדי להקל ולעזור לגוף ישמח אותי מאד.

כמו כן רציתי לשאול על פי נסיונכם בתוך כמה זמן אוכל לחזור לתפקוד מלא.. כרגע שבועיים לאחר הורדת הגבס אני יכול לשים את רוב משקל גופי על הרגל כשאני נעזר בקביים ובמגף והתנועתיות באצבעות ובקרסול משתפרת מעט כל יום.

מוסיף גם צילום אחרון שנעשה לפני הורדת הגבס

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום לאחר ניתוח - תגובה

דניאל א. וייס
    09/10/2011

כאמור מדבריך, נשמע כי אתה מקבל טיפול מצוין
    יש מקום להמשיך להתייעץ עם הצוות שמטפל בך ולקבל מהם את המענה לכל שאלותיך כי הם ודאי מכירים את מצבך הבריאותי וכו' הרבה יותר טוב.
    כך גם לגבי זמן השיקום
    שתהיה רפואה שלימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו