מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דחוף מאוד !!משה23/01/2008
לפני כ7 שנים נפצעתי בצבא פציעת מעיכה בכף רגל שמאל ,לפני כשנתיים חזרו לי הכאבים,
אינני יכול להזיז את אצבעות כף רגל שמאל ,יותר נכון הגבלה בתנועה ,כאבים בכל כף הרגל
בהליכה ,בבדיקות:C.T.-תקין,MRI-תקין,בבדיקת EMG-התגלתה ירידה באמפליטודה מוטורית
משמאל רושם של TTS,נאלצתי לעזוב את מקום עבודתי בגין הכאבים.שאלתי היא,ממה אני סובל?
מדוע לא התגלה שום דבר בMRI ?,מהו הפתרון לבעייתי ?,ומי המומחה הכי טוב שבו
אוכל לקבל חוות דעת רפואית למצב כף רגלי?.דחוף בבקשה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
קרולין צמח23/01/2008שלום רב משה,
אם יש לך TTS (TARSAL TUNEL SYNDROM אז יש פיתרון כירורגי.
אני ממליצה ליפנות לפרופסור היים מיכאל, הוד השרון רח' הבנים 14 טל: 09-7401181/1080
ערב טוב,
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה באמצע כף הרגל
יהודה24/01/2008לפני יומיים התחלתי לחוש בכאבים בכף הרגל בזמן דריכה והליכה. בהסתכלות על כף הרגל רואים בליטה באמצע הקשת, ממש באמצע כף הרגל לא בעקב. הבליטה כואבת במישוש ובזמן דריכה על הרגל.
רציתי לדעת מה זה יכול להיות ואיזה סוג רופא מטפל בזה.
אני מבין שזה לא דורבן כי זה לא בעקב.
אני בן 54* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה
קרולין צמח24/01/2008ערב טוב יהודה,
יש צורך לגשת לאורטופד כף רגל או פודיאטור, מומחה לגפיים תחתונות, יש לבצע בדיקה של אותה בלוטה. אפשר אולטראסאונד או רנטגן, צריך לראות את הרגל בכדי לדעת איזו בדיקה מתאימה לך.
יום נעים,
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)