דחוף מאוד !!

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד !!
    משה
    23/01/2008

לפני כ7 שנים נפצעתי בצבא פציעת מעיכה בכף רגל שמאל ,לפני כשנתיים חזרו לי הכאבים,
    אינני יכול להזיז את אצבעות כף רגל שמאל ,יותר נכון הגבלה בתנועה ,כאבים בכל כף הרגל
    בהליכה ,בבדיקות:C.T.-תקין,MRI-תקין,בבדיקת EMG-התגלתה ירידה באמפליטודה מוטורית
    משמאל רושם של TTS,נאלצתי לעזוב את מקום עבודתי בגין הכאבים.שאלתי היא,ממה אני סובל?
    מדוע לא התגלה שום דבר בMRI ?,מהו הפתרון לבעייתי ?,ומי המומחה הכי טוב שבו
    אוכל לקבל חוות דעת רפואית למצב כף רגלי?.דחוף בבקשה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד !!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

קרולין צמח
    23/01/2008

שלום רב משה,
    אם יש לך TTS (TARSAL TUNEL SYNDROM אז יש פיתרון כירורגי.
    אני ממליצה ליפנות לפרופסור היים מיכאל, הוד השרון רח' הבנים 14 טל: 09-7401181/1080
    ערב טוב,
    קרולין צמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה באמצע כף הרגל

יהודה
    24/01/2008

לפני יומיים התחלתי לחוש בכאבים בכף הרגל בזמן דריכה והליכה. בהסתכלות על כף הרגל רואים בליטה באמצע הקשת, ממש באמצע כף הרגל לא בעקב. הבליטה כואבת במישוש ובזמן דריכה על הרגל.
    רציתי לדעת מה זה יכול להיות ואיזה סוג רופא מטפל בזה.

אני מבין שזה לא דורבן כי זה לא בעקב.

אני בן 54

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה

קרולין צמח
    24/01/2008

ערב טוב יהודה,
    יש צורך לגשת לאורטופד כף רגל או פודיאטור, מומחה לגפיים תחתונות, יש לבצע בדיקה של אותה בלוטה. אפשר אולטראסאונד או רנטגן, צריך לראות את הרגל בכדי לדעת איזו בדיקה מתאימה לך.
    יום נעים,
    קרולין צמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו