מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אדמומיות, נפיחות , הייתה מוגלה !חייב תשובה18/11/2011
שלום לך דוקטור, לפני חודשיים, חודש וחצי, אני לא זוכר בדיוק .
הרגל שלי הייתה אדומה, נפוחה עד מאוד ! הייתה מוגלה ! ועוד הרבה ..
עכשיו הלכתי לרופא .
והוא אמר שיש לי יבלת על הבוהן .. הוא אמר שניסיתי לפוצץ את היבלת (והוא צדק) ועקב זה נכנסו חיידקים, הוא הביא לי משחה אנטיביוטית משהו כזה, ועוד משחה לחטא את הרגל עם צמר גפן כול יום, אני חייב להגיד שהמוגלה שהייתה לי (עברה לפני שהרופא בדק אותי - זה התפוצץ לבד בקערת מים חמים לרגליים, ואחרי שיצאתי מהרופא .
שמתי את המשחה ופשוט הכאבים - ח-ל-פ-ו אני יכול לבעוט בברזל אפילו חח .
הרופא אמר להזמין תור אחרי שבועיים (מהרגע שהיינו אצלו) ועשינו טעות ולא הזמנו באותו יום עברו 6 שבועות אפילו יותר ! והזמנו תור רק ל עוד - 6 ~ 7 ימים .
האדום בבוהן טיפה ירד .. הכאבים חלפו .. היבלת כמעט נעלמת (כמעט) אבל ..
הציפורן עצמה, בתוך הבשר (לא ציפורן חודרנית) זה לא מהצד ..
פשוט היא בתוך הבוהן עצמה (נראלי בגלל הנפיחות) שמסתכלים על 2 הבהונות רואים בברור שהציפורן בבוהן ימין הרבה יותר קטנה מהציפורן ברגל שמאל .
היא כאילו לא נכנסה לצדדים, אלא מתחת לציפורן וזה לא כואב ד''א .
לדעתי זה חלף ..
הרופא אמר שיעבור האדום (הזיהום) הוא יביא לי משחה להעלים את היבלת ..
וזהו ... מה עושים ? (סתם לדעת לפני התור לרופא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדמומיות, נפיחות , הייתה מוגלה ! - תגובה
דניאל א. וייס19/11/2011לאור מה שתארת עדיף שלא תגע ושרופא יראה ויטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)