מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מדרסים וכאבנוי21/11/2011
שלום רב, שמי נוי בת 25 ואני סובלת מפלטפוס - הרגל שלי מאוד מאוד בטוחה, אי אפשר להכניס אפילו מסמר מתחתיה.
כל החיים הייתה לי רגל כזאת - זה תורשתי. וכל הזמן אמרו לי שכל עוד לא כואב לך על תתעסקי עם זה. ובערך כ 3 שנים אחרי שיחרורי מצה"ל התחילו לי כאבים חזקים חזקים בכף הרגל התחתונה בהליכה. (רק שם) . ואז הלכתי למישהו שעושה באופן פרטי לכל המשפחה שלי מדרסים, הוא ראה את כף הרגל שלי ואמר לי : "כזאת כף רגל לא רואים כל יום.. " כלומר, המצב שלה ממש ממש בכי - רע. (הפלטפוס}).
אחרי שהגיעו המדרסים (שנראה כמו חצי עיגול ממש).. הלכתי כל פעם קצת עם הפלטפוס, עבר בערך שנה וחצי.. ועדיין כואב לי שאני הולכת איתם.. הנמיחו לי אותם קצת.. אבל עדיין כואב לי.. כל דריכה כל הליכה כואב לי בכף הרגל התחתונה. יש לי בה כיווצים שם ממש.. ואני כל הזמן עם המדרסים - ועכשיו שאני מורידה אותם אני כבר מרגישה שאני ממש לא הולכת נכון.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדרסים וכאב - תגובה
דניאל א. וייס24/11/2011נשמע כי מדובר בגמישות יתר ולא בהכרח בפלטפוס. מכיוון שמדרסיך כנראה לא נותנים את המענה נכון יהיה שתבצאי בדיקה ביומכנית אצל פודיאטר על מנת שייתן אבחנה נכונה ומדוייקת ואז את הטיפול המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט על רגל שטוחה
שטיין נתי29/11/2011
לא הצלחתי להבין האם הכאב עם המדרס ובלי המדרס הוא אותו הכאב ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)