מדרסים וכאב

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מדרסים וכאב
    נוי
    21/11/2011

שלום רב, שמי נוי בת 25 ואני סובלת מפלטפוס - הרגל שלי מאוד מאוד בטוחה, אי אפשר להכניס אפילו מסמר מתחתיה.

כל החיים הייתה לי רגל כזאת - זה תורשתי. וכל הזמן אמרו לי שכל עוד לא כואב לך על תתעסקי עם זה. ובערך כ 3 שנים אחרי שיחרורי מצה"ל התחילו לי כאבים חזקים חזקים בכף הרגל התחתונה בהליכה. (רק שם) . ואז הלכתי למישהו שעושה באופן פרטי לכל המשפחה שלי מדרסים, הוא ראה את כף הרגל שלי ואמר לי : "כזאת כף רגל לא רואים כל יום.. " כלומר, המצב שלה ממש ממש בכי - רע. (הפלטפוס}).

אחרי שהגיעו המדרסים (שנראה כמו חצי עיגול ממש).. הלכתי כל פעם קצת עם הפלטפוס, עבר בערך שנה וחצי.. ועדיין כואב לי שאני הולכת איתם.. הנמיחו לי אותם קצת.. אבל עדיין כואב לי.. כל דריכה כל הליכה כואב לי בכף הרגל התחתונה. יש לי בה כיווצים שם ממש.. ואני כל הזמן עם המדרסים - ועכשיו שאני מורידה אותם אני כבר מרגישה שאני ממש לא הולכת נכון.

מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים וכאב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים וכאב - תגובה

דניאל א. וייס
    24/11/2011

נשמע כי מדובר בגמישות יתר ולא בהכרח בפלטפוס. מכיוון שמדרסיך כנראה לא נותנים את המענה נכון יהיה שתבצאי בדיקה ביומכנית אצל פודיאטר על מנת שייתן אבחנה נכונה ומדוייקת ואז את הטיפול המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט על רגל שטוחה

שטיין נתי
    29/11/2011

לא הצלחתי להבין האם הכאב עם המדרס ובלי המדרס הוא אותו הכאב ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו