כפות הרגליים הרוסות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כפות הרגליים הרוסות
    יגאל
    06/12/2011

אני חולה בפרקינסון לפחות 15 שנים.
    החל בערך מהשנה הששית התחילו 2 בעיות להתפתח-
    -דסטוניה של אצבעות הרגליים תופעה שתוקפת בעיקר בבוקר ובזמן האחרון כל אימת שנוצר חוסר בדופמין במוח מתחילה התכווצות אדירה כאשר 9 אצבעות מתעגלות כלפי מטה ואילו בוהן שמאל לוחצת כלפי מעלה. במצב זה איני מסוגל ללכת לחלוטין כי כי כל ניסיון יסתיים בנפילה. יתר על כן-הלחץ של הבוהן המשתוללת גרם לצפורן להפוך לחודרנית ולאחר 3 כריתות חלקיות נכרתה כולה..
    בנוסף התפתחה אצלי בכפות הרגליים נוירופתיה פריפריאלית לא סוכרתית אשר גורמת להרגשה שאני הולך על חצץ ושום מדרס או נעל רכה עם גרב רכה - לא עוזרים.
    הרופא המומחה המליץ על סימבלטה או ליריקה שגרמו לי להזעה בלתי נסבלת.
    כל התאור לעיל הינו תמצית המצב העגום.
    היש מישהו שמבין ענין ומסוגל וגם רוצה לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפות הרגליים הרוסות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפות הרגליים הרוסות - תגובה

דניאל א. וייס
    06/12/2011

שלום רב יגאל
    צר לי על הסבל שאתה חווה.
    לטפל בהתכווצויות בטוחני שאתה בקשר עם רופאיך.
    אולם במסגרת פודיאטרית נראה לי שנכון לטפל עם מדרסים נכונים וכן נעל שתאכלס אותך גם בשעות הקשות של התכווצויות.
    אציין, שישנם מדרסים שונים מגוונים, ולכן למרות שכבר ניסית אחרים יש מקום לבוא ולבדוק זאת מחדש . מנסיוני עם חולי פרקינסון רבים אחרים - עם סבלנות רבה מוצאים נוחות טובה לרגליים המאפשר לתפקד יותר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפות הרגליים הרוסות.

יגאל
    06/12/2011

האמת היא שציפיתי ליותר.
    4 מדרסים יקרים
    5 זוגות נעלי ספורט עם "כריות אויר"...
    את זה כבר ניסיתי ללא כל תועלת.
    חשבתי שאקבל תשובה שתחדש לי אפילו פרט קטן.
    מילא- נמשיך לחפש.....

בכל אופן -תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפות הרגליים הרוסות. - תגובה

דניאל א. וייס
    06/12/2011

יגאל
    אין הפורום הזה תחליף לייעוץ אישי אצל פודיאטור.
    וגם כאן לא המקום לפרט עד כמה שיטת עשיית המדרסים בארץ פרוצה - וברב המקומות המייצרים אין אנשי מקצוע שלמדו את המקצוע ואין זופ בקרה מקצועית וכו'
    ודי לחכימא ברמיזה.
    הצעה הפשוטה יותר הי אל הגיע לאיש מקצוע שירכז לך את הענין הזה. ויראה , יבחן את רגליך וייתן את הפתרון הנכון עם אבזור נכון וכו' המתאים לך. וכשתבוא אליו תביא עמך את כל מה שיש לך כי ייתכן שבין הדברים יהיה משהו שייתכן שניתן להשתמש בו
    בכל אופן - בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו