מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאב בכף הרגלערן04/02/2008
שלום אני סובל כבר למעל מחודשיים מכאב בכף הרגל בחלק הקשתי הפנימי התחתון השל כף הרגל .
הכאב מופיע במיוחד לאחר שאני עוסק בספורט ובמיחוד לאחר כדורגל,כנראה וגם אני מרגיש שהכאב מגיע עם תנועת המתחיה אקסטנשיין שמגיעה עם הבעיטה הכדור .
לאחר משחק הכאב הוא חזק מאד ועם הזמן פוחת ופוחת הוא נמצא רק ברגל ימין והוא פוחת גם כשאני נועל נעליים וגדל כשאני הולך יחף.
האם זהו שבר מאמץ או דלקת?
האם ישנה משחה או תרופה לכאב ואיזה טיפול מומלץ.
הייתי במנוחה שבועיים והכאב עבר ואיך שחזרתי לספורט חזר הכאב .
מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקשת
קרולין צמח04/02/2008ערב טוב ערן,
לפי מה שאתה כותב נדמה לי שיש לך דלקת בפסיה הפלנטרית (plantar fasciatis) זוהי לדקת שניתנת לטיפול ע"י מדרס, נעל נכונה עיסוי קל וקומפרס של קרח 5 דק' הפסקה ל 15 דק' וחוזר חלילה למשך שעתיים. אבל עם כל הנאמר פה עדיין יש צורך בהבחנה ברורה ומדוייקת שתעשה בקליניקת מומחה, וזאת על מנת לא לגרור את הבעיה הזו למצב קשה יותר, וב' אם אני טועה שתקבל טיפול מהיר וטוב לבעייתך.
אשמח לראותך במידת הצורך אני מקבלת חברי קופת חולים מכבי.
טיפ: נסה לבדוק בגוגל יותר גל הבעיה שציינתי לפניך פה ותראה אם זה דומה למה שיש לך.
ערב נעים,
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)