hallux valgus

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• hallux valgus
    שירן
    06/02/2012

שלום,

קיבלתי מהאורטופד הפניה למדרסים אחרי שאבחן כי יש לי קריסה של כף הרגל בעקבות גמישות יתר. הגעתי לאחד המכונים שם עשו לי בדיקה על מעין מכשיר ריצה, בדיקה פיזית של הרגל ולאחר מכן יצקו לי את הרגל לתוך תבנית ספוג סוכר - בישיבה.
    קודם כל - האם זו שיטה טובה להתאמת מדרסים? שמעתי שיש את שיטת הלבשת הגבס על הרגל וזאת ניעילה ביותר - האם זה נכון?
    שנית - הוצעו לי מדרסים מגרפיט, בטענה שהן עמידות מאוד בעלות של 1500 שקל - האן מחיר כזה סביר למדרסים (מחיר אחרי הנחת קופה). האם יש צורך במדרסים כה יקרות? לטענתם המדרסים הרגילים (69 שקל) מאבדים מהיעילות אחרי חודש חודשיים - זה נכון?
    אני מבולבלת מאוד! איך אני יודעת שלא נפלתי על שרלטנים - הבנתי שמדובר בשוק פרוץ. אני סטודנטית ולא יכולה להרשות לעצמי להוציא סכום כזה - לפחות לדעת שזה הגיוני..
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hallux valgus

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hallux valgus - תגובה

ראובן קרמר
    09/02/2012

לפעמים מספיק מדרס זול, עדיף להתחיל עם אחד כזה ואם אחרי חודש חודשיים זה לא עוזר, אז אפשר לקנות את היקר יותר, שיהיה מותאם אישית וחומר עמיד יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו