כאבים בעקב ימין

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובה

נורית
    09/02/2012

אני דווקא מצאתי באינטרנט הצעה, לגלגל את כף הרגל על כדור קטן , כמו טניס, בעיקר בשקע , ועושה רושם כאילו שזה כן עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעקב ימין
    נורית
    06/02/2012

יש להניח שזה לא דורבן, מאחר שלפי מה שקראתי הכאב מדורבן הוא כדקירות, ואילו אצלי הכאב הוא בעיקר בהליכה = דריכה.
    אני הולכת על הליכון במשך חצי שעה כל בוקר במהירות 6.6 קמ"ש. האם כדאי להפסיק לזמן מה את ההליכה הזו ? או אולי להיפך ולהתמיד בהתעמלות אירובית זו. האם דריכה על כדור טניס הנמצא בשקע עשוי לעזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעקב ימין

הוספת תגובה

• כאבים בעקב ימין - תגובה

דניאל א. וייס
    06/02/2012

ייתכן שמדובר בדלקת ברצועה שמחוברת מהעקב לקדמת כף הרגל
    כדאי להמעיט ואף להפסיק לתקופה של שבועיים אולם סביר שזה יחזור אם לא יטופל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה. מהו הטיפול המומלץ?

נורית
    06/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבדלקת ברצועה שמחוברת מהעקב

אילן
    09/02/2012

הפסקתי את הפעילות הגופנית שלי (זהה לשלך) למשך 3 שבועות, הייתה הקלה אם כי לא עבר לגמרי, ובעת שחזרתי התחיל הכאב שוב .
    הומלץ לי למשוח פעמיים ביום את כף הרגל בשמן עץ התה (אנטיספטי), אני מבצע כעת חיה מספר ימים, להגיד לך שזה עוזר?, לא יודע אבל אני ממתין לתשובות באתר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבדלקת ברצועה שמחוברת מהעקב - תגובה

דניאל א. וייס
    14/02/2012

בעיה מכנית יש לפתור באמצעות תמיכה או שינוי כלשהו . משיחת דברים אולי ייעסו את המקום ויקלו מהכאב אך לא יפתרו את הבעיה.
    על כן סביר להניח שמדרס הוא הנכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו