מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
תודה על התשובה
נורית09/02/2012אני דווקא מצאתי באינטרנט הצעה, לגלגל את כף הרגל על כדור קטן , כמו טניס, בעיקר בשקע , ועושה רושם כאילו שזה כן עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקב ימיןנורית06/02/2012
יש להניח שזה לא דורבן, מאחר שלפי מה שקראתי הכאב מדורבן הוא כדקירות, ואילו אצלי הכאב הוא בעיקר בהליכה = דריכה.
אני הולכת על הליכון במשך חצי שעה כל בוקר במהירות 6.6 קמ"ש. האם כדאי להפסיק לזמן מה את ההליכה הזו ? או אולי להיפך ולהתמיד בהתעמלות אירובית זו. האם דריכה על כדור טניס הנמצא בשקע עשוי לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בעקב ימין - תגובה
דניאל א. וייס06/02/2012ייתכן שמדובר בדלקת ברצועה שמחוברת מהעקב לקדמת כף הרגל
כדאי להמעיט ואף להפסיק לתקופה של שבועיים אולם סביר שזה יחזור אם לא יטופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. מהו הטיפול המומלץ?
נורית06/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבדלקת ברצועה שמחוברת מהעקב
אילן09/02/2012הפסקתי את הפעילות הגופנית שלי (זהה לשלך) למשך 3 שבועות, הייתה הקלה אם כי לא עבר לגמרי, ובעת שחזרתי התחיל הכאב שוב .
הומלץ לי למשוח פעמיים ביום את כף הרגל בשמן עץ התה (אנטיספטי), אני מבצע כעת חיה מספר ימים, להגיד לך שזה עוזר?, לא יודע אבל אני ממתין לתשובות באתר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לבדלקת ברצועה שמחוברת מהעקב - תגובה
דניאל א. וייס14/02/2012בעיה מכנית יש לפתור באמצעות תמיכה או שינוי כלשהו . משיחת דברים אולי ייעסו את המקום ויקלו מהכאב אך לא יפתרו את הבעיה.
על כן סביר להניח שמדרס הוא הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)