מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עצם בולטתנעמה19/02/2012
היי!
לפני כשבועיים הלכתי עם נעל חדשה שכנראה הייתה צרה מידי בחלק הקדמי
וגרמה לי לכאבים ואף הוציאה לי את העצם שמעל הבוהן החוצה ( כנראה בוניון)לפני כן לא הייתה לי עצם בולטת כלל , כמובן שהפסקתי ללכת איתה ואין לי כבר כאבים
אך מה עליי לעשות האם יש דרך לעצם לחזור למקומה או שזהו נזק בלתי הפיך
זה נורא מטריד אותי אסטתית מה עלי לעשות?? האם ישנו טיפול כלשהו שיחזיר את הגלגל לאחור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצם בולטת - תגובה
דניאל א. וייס27/02/2012שלום רב
שינוי מבנה של עצם באופן קבוע אינו דבר שמתרחש בין לילה למעט אם שברת אותו (ולא היית מסוגלת ללכת אם זה היה הענין)
ייתכן שהנעליים עוררו את תשומת ליבך לבעיה עקב הצרות והאינוחות שגרמו לך.
להחזיר עטרה ליושנה יש לבצע ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת ויראלית בכרית כף רגל
אהובה16/03/2012יבלת ויראלית האם ניתן לטיפול חדיש ויעיל אשר אין במסגרת הכללית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת ויראלית בכרית כף רגל - תגובה
ראובן קרמר20/04/2012הטיפול אצלי בחומצה ואז אני מוציא את היבלת, יש שמתמשים בקרח יבש, בלייזר, וכל מיני שיטות, לא כדאי לעשות עם כירוגיה ולייזר כי נשאר צלקות, וזה יכול לגרום לבעיות בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)