מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לתקן הלוקס ולגוס ללא ניתוח- אפשרי?רייצ'ל01/03/2012
שלום,
אני בת 29, פעילה גופנית. פודיאטור שביקרתי אצלו אבחן אצלי הלוקס ולגוס והציע ניתוח הכולל קיבוע בעזרת ברגים כפתרון.
הרעיון מאוד מרתיע אותי מפאת האפשרות לסיבוכים שימנעו ממני להמשיך בפעילות אירובית בעתיד.
יש לציין שההלוקס ולגוס עצמו לא גורם לי לכאב, אלא שהכאב נגרם מהקושי במציאת נעלי נשים שיתאימו למידת כף הרגל הגדולה שלי (42) בשילוב הבליטה בעצם הבוהן.
בחיפוש אחר פתרונות שמרניים (שאינם כירורגיים) הגעתי לאתר שמתיימר להציע טיפול בעזרת אביזר חבישה שמחזיר את העצם למקום בהדרגה(זה לא סד הלילה הידוע לשמצה).
לדעת האם שמעתם על טיפול זה ומהם לדעתכם הסיכויים שהוא יועיל בגילי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתקן הלוקס ולגוס ללא ניתוח- אפשרי? - תגובה
דניאל א. וייס04/03/2012שלום רב
ההאלוקס וואלגוס הוא שינוי מבני של העצמות שנגרם מפקטורים שונים ומגוונים.
כדי להשיב את כף הרגל למראהו הראשון אין אלא לעבור ניתוח.
אם הבעיה היא הכאב ניתן לפתור זאת ע"י מדרסים והנעלה נכונה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)