מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בהונות מעוותותנילי11/05/2007
שלום רב,
יש לי בעיה שמאוד מאוד מציקה לי.
הבעיה היא שהזרת בכף הרגל עולה על האצבע שלצידה. האצבע שלצד הזרת נראית מכופפת מידי (הבעיה תקפה בשתי כפות הרגליים).
מלבד חוסר האסטטיקה, שאגב מאוד מפריעה לי, הדבר מקשה עלי לנעול סוגים רבים של נעליים מאחר וכמעט כל נעל שאני קונה לוחצת לי מאוד על הזרת, דבר הגורם לנפיחות, כאבים באצבע ויבלות.
אמנם התופעה מולדת אך אני מרגישה שעם השנים העיוות הולך ומחמיר (אני בת 30).
שאלותי אליך הנן:
1. האם יש טיפול שהוא לא ניתוח?
2. במידה ואעבור ניתוח מהו זמן ההחלמה המשוער?
3. האם יש סיכונים מיוחדים עליהם עלי לדעת קודם?
4. האם אני יכולה לעשות זאת דרך קופת החולים (מכבי)?
אודה לך מאוד על תגובתך,
נילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהונות מעוותות
דניאל א. וייס14/05/2007שלום נילי,
1. כדי ליישר את הבהונות אין דרך, לצערי, ליישרם פרט לניתוח
2. זמן ההחלמה תלוי בבריאותך , בסוג הניתוח וידיו המיומנות של המנתח
3. הסיכונים השונים יידונו עימך ע"י המנתח אולם יש לזכור שסיכויי ההצלחה הינם 50% ותמיד יש אפשרות שהבעיה תשנה.
4. לגבי הקופה – כדאי לפנות לברר זאת במזכירות הרפואית של הקופה. כמדומני שכן
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)