כאבים בכף רגל ימין

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף רגל ימין
    דורית
    29/03/2012

שלום רב
    מיולי האחרון יש לי כאבים בכף רגל ימין 3 סמ' מתחת לבין שתי האצבעות הקטנות (מקווה שאני מסבירה נכון). אני ממש מתוסכלת כי עשיתי צילום שהיה בסדר, פניתי לדיקור ופניתי לפיזיוטרפיה, עשיתי אולטרסאונד לבדיקת טרומפוזה, פניתי לאורטובפד שאמר לי לגרוב גרביים מיוחדות ולנעול נעלי ספורט. כלום לא ממש עזר ואני ממש בדכאון.
    זה משבש לי את החיים. מלבד נעלי ספורט אני לא יכולה לנעול שום נעל
    מאחר ומתנפח האיזור מעל בגב הכף רגל ולעיתים יש גודש שנראה כמו הצטברות נוזלים.
    אני חייבת לציין שכשהכל התחיל זה קרה אחרי יום שלם שנעלתי נעלי סירה עם עקב לא גדול ופתאום התנפחה לי הכף רגל ולאחר יומיים זה עבר לגמרה.
    אחרי שבוע עמדתי שוב יום שלם עם אותם נעליים ובערב התנפחה לי הכף רגל ובמשך 5 ימים מאוד כאב לי. הכאב נחלש עם הזמן וכרגע אני מרגישה שזה כאילו מגרד לי בתוכו.
    זה לא נראה לעין אבל מורגש היטב. לצערי הרב.
    זה נורא מטריד מדכא ואני ממש אובדת עיצות.
    אני מאוד אשמח ואודה לכם אם תוכלו לתת לי רעיונות של מה לעשות.
    אני לא גרה בארץ אבל אני מוכנה לכל דבר. הרבה תודה דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכף רגל ימין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שני משפטים ששכחתי.

דורית
    30/03/2012

יש נפיחות קבוע בגב כף הרגל, יש ימים שהיא טובה יותר ויש ימים שהיא יותר נפוחה.
    וגם כאב קבוע יש, לפעמים נחלש ומפסיק ולפעמים נמשך.
    אני מצרפת תמונה שתראו בדיוק את מיקום הכאב. (סמנתי את מקום הכאב, זאת תמונה מגוגל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שני משפטים ששכחתי. - תגובה

דניאל א. וייס
    01/04/2012

שלום וברכה
    יש מספר אופציות לאבחון(מניורומה ועד כאב עצם) ובכל מקרה ניתן למצוא לזה פתרון לאחר אבחון נכון
    ומכיוון שאת נמצאת במרחק , נשמח לסייע טלפונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו