מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום רפואת כף הרגל - פודיאטריה >בעיות עייפות עקב כאבי רגליים שנגרמי
מנהל הפורום
.jpg)
דניאל א. וייס
- בעיות עייפות עקב כאבי רגליים שנגרמישחר31/07/2012
שלום ד"ר,
יש לי פלטפוס זה רציני. אני מרגיש באופן תמידי את כפות הרגליים כאילו היו עייפות ומותשות מהיום שעבר עליהם.
למען האמת, זה גורם לי כאשר אני הולך הרבה לכאבים ברגליים.
השאלות שלי:
1.האם המעסים האוטומטים לכפות הרגליים+תאומים של חברות מסוג ד"ר גב וכדומה עשויות לאזור לפטור חלק מבעיות הרגליים?
2.האם ייתכן שכאבים ברגליים בעקבות פטפוס גורמים לתחושה עייפות כללית בגוף?כי אני ישן די הרבה שעות.
3. אני מתאמן בחדר כושר. האם תרגילים שאני מבצע עם משקל רב עליי עשויים להרע את מצב כף הרגל שלי או דווקא לשפר אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיות עייפות עקב כאבי רגליים שנגרמי - תגובה
דניאל א. וייס02/08/2012בכדי שרגליך יתפקדו על הצד הטוב ביותר ללא כאבים כדאי לבצע בדיקה ביומכנית שתאתר את מקור הבעיה ובהתאם לשקול מדרסים שיעמידו אותך במקום הנכון וכך תתפקד יותר טוב בכל פעילות שאתה מבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
.jpg)
.jpg)