ציפורן חודרנית - ToeFix

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית - ToeFix
    אור
    28/08/2012

שלום - אשמח לקבל חוות דעת של מומחה בנוגע לטיפול הToeFix בציפורן חודרנית.

אישית העניין נשמע לי Too good to be true, והעובדה שכמעט ואין מידע וחוות דעת שונות לגביו באינטרנט(למעט האתר שלהם) - כשמדובר בבעיה כ"כ נפוצה ומה שהם מציעים זה פתרון שנשמע כה נוח, פשוט ומיידי - רק מעצימה את הסקפטי שבי.

אז כאמור אשמח לשמוע את דעתך בנושא - ואם היא חיובית אם יש איזשהו מקום שאפשר להפנות אותי אליו.

היה לי דימום קל בקצה של הבוהן אתמול והבעיה היא ממש בחיתוליה והחלה לפני יומיים שלושה - עשיתי הרבה אמבטיות לרגל עם סבון, וסה"כ רק כואב קצת כשאני הולך, אבל הבוהן עצמה למעט האדימות נראית נורמלי, אך עדיין כאבים חזקים כשאני נוגע ספציפית במקום.

אם התשובה לגבי הToeFix היא שלילית - אשמח לדעת מה המלצתך להמשך טיפול, אימי אומרת שאלך לפדיקוריסטית שתוציא לי את החלק בלי הרדמה, שזה משהו שאני מקווה להמנע ממנו.

מצפה לשמוע את תשובתך, בברכת יום טוב - אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חודרנית - ToeFix

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית - ToeFix - תגובה

דניאל א. וייס
    02/09/2012

שלום רב,
    ראשית כדאי לעשות אמבטיות עם מי מלח ולהמנע מחיטוט עצמי. ולהמנע מנעליים סגורות ולפנות לאיש מקצוע
    לא כאן המקום לתת ציונים למכשירים כאלה ואחרים בכל מקרה אני חושב שסכמת יפה את הענין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו