מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ציפורן חודרנית - ToeFixאור28/08/2012
שלום - אשמח לקבל חוות דעת של מומחה בנוגע לטיפול הToeFix בציפורן חודרנית.
אישית העניין נשמע לי Too good to be true, והעובדה שכמעט ואין מידע וחוות דעת שונות לגביו באינטרנט(למעט האתר שלהם) - כשמדובר בבעיה כ"כ נפוצה ומה שהם מציעים זה פתרון שנשמע כה נוח, פשוט ומיידי - רק מעצימה את הסקפטי שבי.
אז כאמור אשמח לשמוע את דעתך בנושא - ואם היא חיובית אם יש איזשהו מקום שאפשר להפנות אותי אליו.
היה לי דימום קל בקצה של הבוהן אתמול והבעיה היא ממש בחיתוליה והחלה לפני יומיים שלושה - עשיתי הרבה אמבטיות לרגל עם סבון, וסה"כ רק כואב קצת כשאני הולך, אבל הבוהן עצמה למעט האדימות נראית נורמלי, אך עדיין כאבים חזקים כשאני נוגע ספציפית במקום.
אם התשובה לגבי הToeFix היא שלילית - אשמח לדעת מה המלצתך להמשך טיפול, אימי אומרת שאלך לפדיקוריסטית שתוציא לי את החלק בלי הרדמה, שזה משהו שאני מקווה להמנע ממנו.
מצפה לשמוע את תשובתך, בברכת יום טוב - אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורן חודרנית - ToeFix - תגובה
דניאל א. וייס02/09/2012שלום רב,
ראשית כדאי לעשות אמבטיות עם מי מלח ולהמנע מחיטוט עצמי. ולהמנע מנעליים סגורות ולפנות לאיש מקצוע
לא כאן המקום לתת ציונים למכשירים כאלה ואחרים בכל מקרה אני חושב שסכמת יפה את הענין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)