שלפוחיות בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• שלפוחיות בכף הרגל
    גורלניק גלעד
    22/09/2012

אני כבר כמה שנים סובל מבעיות של שלפוחיות בכף הרגל, פעם בשנה מזמין מדרסים מיוחדים לפי כף הרגל שלי אך זה לא כלכך עוזר.
    גם בנעליים אורטופדיות עם המדרסים (גם לאחר שעברו תיקונים לפי הצורך) עדיין כשאני נדרש לרוץ קצת או ללכת ק"מ או שתיים מיד מגיעות שלפוחיות בצורה שקשה לדרוך על כף הרגל.
    לפני יומיים הצטרכתי ללכת קצת יותר מהרגיל וקיבלתי שלפוחיות נוראיות על חלק נרחב מכף הרגל , ולפי המצב הנוכחי אני בקושי יכול לדרוך על הרגל. (מצורפת תמונה)

השאלה שלי איך אפשר למנוע בכלל את השלפחויות, אם המדרסים לא כלכך עוזרים?
    אבקש ממכם המלצה לפדיאטור מקצועי או למקום אחר שיוכל לפתור לי את הבעיה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחיות בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמונה

גורלניק גלעד
    22/09/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה - תגובה

ראובן קרמר
    24/09/2012

זה נראה כמו סוג של פטרייה שגורם לזה, צריך לפנות לפודיאטור שייפתח אותם וישים חומר נגד הפטרייה, זה לא בהכרח משפשוף הנעל אך זה יכול לגרום לזה להיות יותר גרוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גורלניק גלעד
    24/09/2012

תודה. הייתי אצל פודיאטור והוא לא דיבר בכלל על פטריה אלא רק דיבר על מדרסים יכול להיות שהוא טעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ראובן קרמר
    10/10/2012

אם הוא בדק יכול להיות שהוא צודק, אני לא בדקתי ולכן לא אוכל לתת תשובה מדוייקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו