מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שלפוחיות בכף הרגלגורלניק גלעד22/09/2012
אני כבר כמה שנים סובל מבעיות של שלפוחיות בכף הרגל, פעם בשנה מזמין מדרסים מיוחדים לפי כף הרגל שלי אך זה לא כלכך עוזר.
גם בנעליים אורטופדיות עם המדרסים (גם לאחר שעברו תיקונים לפי הצורך) עדיין כשאני נדרש לרוץ קצת או ללכת ק"מ או שתיים מיד מגיעות שלפוחיות בצורה שקשה לדרוך על כף הרגל.
לפני יומיים הצטרכתי ללכת קצת יותר מהרגיל וקיבלתי שלפוחיות נוראיות על חלק נרחב מכף הרגל , ולפי המצב הנוכחי אני בקושי יכול לדרוך על הרגל. (מצורפת תמונה)
השאלה שלי איך אפשר למנוע בכלל את השלפחויות, אם המדרסים לא כלכך עוזרים?
אבקש ממכם המלצה לפדיאטור מקצועי או למקום אחר שיוכל לפתור לי את הבעיה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
גורלניק גלעד22/09/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה - תגובה
ראובן קרמר24/09/2012זה נראה כמו סוג של פטרייה שגורם לזה, צריך לפנות לפודיאטור שייפתח אותם וישים חומר נגד הפטרייה, זה לא בהכרח משפשוף הנעל אך זה יכול לגרום לזה להיות יותר גרוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גורלניק גלעד24/09/2012תודה. הייתי אצל פודיאטור והוא לא דיבר בכלל על פטריה אלא רק דיבר על מדרסים יכול להיות שהוא טעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ראובן קרמר10/10/2012אם הוא בדק יכול להיות שהוא צודק, אני לא בדקתי ולכן לא אוכל לתת תשובה מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)