פלאטפוס קשה,זקוק להמלצה,עצה.

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• פלאטפוס קשה,זקוק להמלצה,עצה.
    נתן
    25/09/2012

שלום ,

אני בסוף שנות ה20 לחיי
    כל החיים יש לי פלטפוס,לצערי גיליתי את זה מאוחר מדיי פשוט עד גיל 17 לא הרגשתי או בכלל חשבתי שמשהו לא קשורה,עד שיום אחד הלכתי בבריכה וכל הרגל שלי כביכול נגעה בריצפה והן שרפו לי והחברים שלי הלכו כרגיל ואז הסתכלתי שכל הרגל שלי ממש שטוחה כשלכולם יש קשת כזו.
    נאמר לי שיש לי פלאטוס קשה כזה ,וכל פעם עשיתי מדרסים... וחייתי כרגיל,
    אבל במשך השנים זה כאילו מחמיר במקום שיהיה מצב של שיפור או אפילו לשמר את המצב הקיים בשביל שלא יורע.
    הייתי אצל הרבה אורתופדים שהתמחו בפודיאטריה וכו' וכו' וכאילו לאף אחד מהם אין תשובה כאילו אני נתקל תמיד בקיר,כמו שאני אבקש מאבא שלי או מכל אדם שאין לו הסמכה בכלל משהו נגד צינון למשל אז יגידו לי לך לבית מרקחת תיקח כדור נגד צינון או אופטלגין ויהיה בסדר,אותו הדבר עד כה קיבלתי בקשר לרגל שלי מכל המומחים שהייתי אצלם : נתנו לי ללכת לעשות מדרסים חחח ושלום על ישראל ...
    אבל כל המדרסים שווים לתחת בעצם ...

אני כותב כאן בגלל מצב של ייאוש כבר וכאילו מנסה אולי אולי תוכלו לתת לי תשובה,
    האם במאה הזו שאנחנו חיים בה קיים רופא אכותי לכף רגל שיכול לעזור לי לתת לי מדרסים,נעליים,שילוב קומבינציה כזו של דברים שתועיל לי והמצב שלי לא ילך ויחמיר ?

פשוט יש בקרים שאני מתעורר ואם אני מותך בלי כוונה את כף הרגל קדימה אז היא נתפסת לי וזה כואב רצח,ולפעמים אני מתעורר מתנועות לא נכונות של כף הרגל...
    או אם אני הולך הרבה(ואני עושה ספורט הרבה) אז מתחיל כאב חד לפעמים שכאילו אומר לי זהו תנוח עד כאן.

אני לא רוצה להגיע לגיל 50 או 60 וללכת עם מקל ....

אם יש לכם עצה טובה הפניה למומחה אכותי ולא עוד אחד שרק כתוב לו מומחה...
    אני אשמח לשמוע .

תודה רבה
    צום קל וגמר חתימה טובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלאטפוס קשה,זקוק להמלצה,עצה. - תגובה

ראובן קרמר
    10/10/2012

תמצא פודיאטור שמתמחה בביומכניקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ראובן,האם תוכל להמליץ לי על

נתן
    10/10/2012

פודיאטור כזה שמתמחה בביומכניקה,כמובן שיהיה טוב

תודה רבה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו