מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נקע בקרסולואל ואל04/11/2012
לפני 10 ימים נקעתי את הקרסול,במיון אמרו אין שבר כנראה יש קרעים ברצועות.
הרגל היתה נפוחה מאוד ולמחורת התמלאה בשטפי דם ועם כל יום שעבר כל החלק החיצוני של הקרסול עד האצבעות נהיה ירוק בנוסף לשטפי הדם.
הרגל מרגישה משוחררת,וזה מדאיג אותי מאוד בנוסף היא כואבת 24/7.
מדוע לא בדקו איזה קרעים יש?האין זה חיוני? האורטופד בקופת חולים שלח אותי לרנטגן מחודש אך לא לאולטרסאונד כדי לראות מה מצב הקרעים?
יותר גרוע מזה שהרגל השנייה פשוט קורסת תחת העומס בגלל המשקל שרובו עליה,אני סובלת מהתכווצויות שרירים ב2 הרגליים וברגל הבריאה הקרסול נורא כואב מהעומס ואף התנפח קצת והעצם הקרסול נורא בולטת בו ויש תחושת דקירות חזקה.
1.האם הרופא חייב לתת לי בדיקת אולטרסאונד אם אבקש זאת?
2.תוך כמה זמן מתחברות הרצועות?
3.אני משתדלת להפעיל את הרגל הרבה אבל לא מוכנה לחזור לאוטובוסים עבודה והליכה יותר מ2 דקות הורגת אותי.כמה חופש הרופא יכול לתת לי? יש לציין שהרופא נורא לא נחמד :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע בקרסול - תגובה
ראובן קרמר13/11/20121. אני לא עובד בקופ"ח אני לא יודע מה הנהלים שם
2. זה יכול לקחת כמה חודשיים
3. לי זה קרה לפני כמה חודשיים, וקיבלתי חודש חופש (אך היה שבר קטן)
אם זה מאוד כואב אני ממליץ ללכת קצת במגף של air cast ואחר כך לבקש הפנייה לפיזוטרפיסט (מאוד חשוב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)