יבלות לחץ עקב אצבע פטיש

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• יבלות לחץ עקב אצבע פטיש
    ליאל
    15/01/2013

שלום רב,
    אני סובלת הרבה שנים מיבלות לחץ ב2 כפות הרגליים עקב אצבעות פטיש והמצב רק הולך ומחמיר ובנוסף יש לי עצם בולטת .
    האם ניתן לעשות משהו בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלות לחץ עקב אצבע פטיש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות לחץ עקב אצבע פטיש

ליאל
    15/01/2013

שלום רב,

אני סובלת הרבה שנים מיבלות לחץ ב2 כפות הרגליים עקב אצבעות פטיש והמצב רק הולך ומחמיר ובנוסף יש לי עצם בולטת .
    האם ניתן לעשות משהו בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלות לחץ עקב אצבע פטיש - תגובה

ראובן קרמר
    18/01/2013

הדבר הכי חשוב לבדוק שאין לחץ מהנעליים, כדאי נעל ספורט שאינה לוחצת, שתהיה מספיק רחבה וקשירת שרוכים שתחזיק את הרגל שלא תחליק קדימה ותמעך את האצבעות, כדאי לשים ספוג או כובע סיליקון על היבלות כדי למנוע חיכוך עם הנעל, אפשר ללכת לפודיאטור לטיפול יעיל יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליאל
    18/01/2013

האם ניתן לעשות משהו עם היבלות הקיימות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ראובן קרמר
    04/02/2013

כמו שאמרתי לשים ספוגים וסיליקון כדי להגן על המקום, אחרי שפודיאטור קילף את העור הקשה שמעל היבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו