לחץ בכף הרגל

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• לחץ בכף הרגל
    טליה
    30/01/2013

שלום,
    בתחילת חודש ינואר נעלתי ב-5 שעות נעליים שלחצו עלי ועוד נעלתי אותם עם גרביים עבות והם לחצו ממש חזק,הם היו נעלי עקב שפיציות כתוצאה מכך הרגליים שלי כואבות עד עכשיו כף רגל שמאל למעלה ובעקב ורגל ימין למטה זה כואב רק כשדורכים או אחרי ישיבה ממשוכת ואז זה לא כל כך כואב מתחילת החודש עד עכשיו יש שיפור ברגל הכאב מופחת אבל האם יש משהו שאפשר לעשות? אני עושה פעמיים ביום מסא'ג ומים חמים 10 דקות כול פעם ומורחת וולטרן האם זה ישאר לתמיד? האם זה יעלם הבדרגה?
    וראוי לציין שאני עושה ספורט על הרגל רגיל אני עושה ריצות ולמרות שזה כואב אחרי זה אחרי שעה זה פחות כואב ואז זה חוזר למצב הרגיל ...והאם זה אומר שיש לי דלקת בגידים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בכף הרגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ישראל
    31/01/2013

שלום רב,

קצת קשה להבין בדיוק את נסיבות הכאב שלך, האם את טוענת שהכאבים שאת חשה נוצרו מנעילה חד פעמית של נעליים לוחצות?
    איפה הכאב ממוקם בכף הרגל? מנסיון שלי כאבים כמו שאת תיארת בדרך כלל נובעים מפציעה ולא מנעילת נעליים חד פעמית.

בכל מקרה אני ממליץ לך להפסיק את הפעילות הספורטיבית ולתת לרגל לנוח. קומפרסים של קרח יכולים לעזור כמו גם נעילת נעליים נוחות ורחבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו