מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים עזים בכף הרגלמלי26/03/2013
שאלה קצת ארוכה.
מיזה חצי שנה שאני סובלת מכאבים בכף הרגל. כואב לי בחלק העליון של כף הרגל באיזור החיבור של האצבע השנייה(יש נקודה שאם לוחצים עלייה אני בתקרה...). הלכתי לפניי כחצי שנה לאורטופד שהחליט שזה לא הרגל ושיש לי פריצת דיסק בגב וטיפל בי בארקוקסיה 120 במשך שבועיים וזה לא עזר כלל וכלל. הלכתי לכירופרקט וכלום. אני בכלל לא הבנתי למה חושבים שזה הגב כשלי כואבת מאוד הרגל.
הכאבים ממשיכים בחודשים האחרונים,כואב לי אפילו שהשמכה נוגעת לי ברגל, כואב לי כשאני שוכבת הולכת,כל הזמן.
לאחר הליכה מאומצת לפניי כיומיים הכאב התגבר למימדים חזקים ביותר והתחיל לכאוב לי בקרוסול ובשוק.
אני סובלת מכאבי גב ובעיות בעמוד שדרה צווארי אבל הכאבי גב מינוריים מאוד לעומת הכאבים ברגל.
מה לעשות ומה זה יכול להיות?
אודה לסיוע בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים עזים בכף הרגל - תגובה
דניאל א. וייס31/03/2013מועדים לשמחה
אכן יש צורך בברור מקומי לבעית כף הרגל שלך ועל כן מומלת להגיע לפודיאטור שיבצע בדיקה מקיפה כולל ביומכנית ובמידת הצורך ישלח אותך לברורים נוספים. בטוחני שבבדיקה ראשונית כולל סקירה שלך של ההסטוריה הרפואית והפעילות שלך בחודשים הספורים האחרונים יוכלו לת כיוון מה הבעיה ומה גרם לה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)