מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבים באצבעות כפות הרגליםהילה15/03/2008
שלום רב,
מזה שלושה חודשים אני סובלת מכאבים עזים באצבעות שתי הרגלים אשר מלווים בנפיחות רבה ובצקות, עד כדי כך שאיני יכולה לדרוך על הרגלים.
פניתי לאורטופד אשר איבחן בעיה זו כמטטרזלגיה ומיד נתן לי בטרן פעם אחת לעשרה ימים. היתה הטבה עד לסיום התרופה ובסופה חזרו התופעות על עצמן.
בפניה חוזרת לאורטופד קיבלתי בשנית בטרן ובנוסף נשלחתי לצילום. אבחנותו של הרופא היתה שאולי קיים סדק באגודל רגל שמאל. לאחר סיום הבטרן (בשנית) חזרו הכאבים והנפיחויות.
בפניה שלישית לאורטופד הומלץ לי לעשות מדרסים והפעם קיבלתי תרופה - סלקוקס (עד פעמיים ביום).
שמתי לב, כי במידה ואיני נוטלת את התרופה "בזמן" אני מתחילה לחוש את הכאבים.
בשבוע שעבר רכשתי מדרסים ונעלי ספורט מתאימים.
בשבוע הקרוב אני עומדת לסיים את התרופה אשר מקלה משמעותית על כאבי. אני חרדה מהכאבים שיחזרו כיוון שלא מומלץ לקחת את התרופות הללו לתקופות ממושכות.
אשמח לקבל את חוות דעתך- מה עלי לעשות.
תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכף רגל
קרולין צמח16/03/2008הילה שלום,
אני ממליצה לך לגשת לדעה נוספת של אורטופד מומחה כף רגל, יש לי תחושה שמפספים אצלך משהוא, לא הגיוני נפיחות וכאב זמן ממושך כ"כ. זוהי נורה אדומה שהטיפול שאת מקבלת לא נכון.
ערב טוב
קרולין צמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוספה לתשובה של קרוליין
דניאל א. וייס18/03/2008
יש לבצע אבחון מחדש ונראה לי שכיוון המזור שלך טמון במדרסים ביומכניים בלבד שיסירו את העומסים מעל ראשי המטטר סלים (כריות כף רגל)
את יכולה לפנות למרפאה 03-7521670
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)