כאבים באצבעות כפות הרגלים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבים באצבעות כפות הרגלים
    הילה
    15/03/2008

שלום רב,

מזה שלושה חודשים אני סובלת מכאבים עזים באצבעות שתי הרגלים אשר מלווים בנפיחות רבה ובצקות, עד כדי כך שאיני יכולה לדרוך על הרגלים.

פניתי לאורטופד אשר איבחן בעיה זו כמטטרזלגיה ומיד נתן לי בטרן פעם אחת לעשרה ימים. היתה הטבה עד לסיום התרופה ובסופה חזרו התופעות על עצמן.

בפניה חוזרת לאורטופד קיבלתי בשנית בטרן ובנוסף נשלחתי לצילום. אבחנותו של הרופא היתה שאולי קיים סדק באגודל רגל שמאל. לאחר סיום הבטרן (בשנית) חזרו הכאבים והנפיחויות.

בפניה שלישית לאורטופד הומלץ לי לעשות מדרסים והפעם קיבלתי תרופה - סלקוקס (עד פעמיים ביום).
    שמתי לב, כי במידה ואיני נוטלת את התרופה "בזמן" אני מתחילה לחוש את הכאבים.
    בשבוע שעבר רכשתי מדרסים ונעלי ספורט מתאימים.
    בשבוע הקרוב אני עומדת לסיים את התרופה אשר מקלה משמעותית על כאבי. אני חרדה מהכאבים שיחזרו כיוון שלא מומלץ לקחת את התרופות הללו לתקופות ממושכות.

אשמח לקבל את חוות דעתך- מה עלי לעשות.

תודה מראש
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף רגל

קרולין צמח
    16/03/2008

הילה שלום,
    אני ממליצה לך לגשת לדעה נוספת של אורטופד מומחה כף רגל, יש לי תחושה שמפספים אצלך משהוא, לא הגיוני נפיחות וכאב זמן ממושך כ"כ. זוהי נורה אדומה שהטיפול שאת מקבלת לא נכון.
    ערב טוב
    קרולין צמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה לתשובה של קרוליין

דניאל א. וייס
    18/03/2008

יש לבצע אבחון מחדש ונראה לי שכיוון המזור שלך טמון במדרסים ביומכניים בלבד שיסירו את העומסים מעל ראשי המטטר סלים (כריות כף רגל)

את יכולה לפנות למרפאה 03-7521670

רפואה שלימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו