כף רגל עם נטיה עקמומית

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כף רגל עם נטיה עקמומית
    רונה
    18/05/2007

שלום!
    לפני כמעט שנה קיבלתי מכה באצבע ברגל עקב נפילה, הייתי במיון, עברתי צילום ונאמר לי שיש סדק קטן והעניין ייסתדר מעצמו. גם בביקורת שטענתי שהאצבעות נוטות הצידה לא הומלץ ניתוח.
    אני שמה לב שהאצבע נוטה הצידה (לא לכיוון של הבוהן, אלא לכיוון שאר האצבעות), כאילו העצם הסתיידה עקום..(זו סתם השערה שלי).
    אני משתדלת ללכת כמה שפחות עם עקבים ורוב היום אני עם נעליים שטוחות, הבנתי שיש תופעה, ששכחתי את שמה, שכל האצבעות הולכות הצידה כתוצאה מנעילת עקבים.

שאלתי היא האם הנטיה תחמיר עם השנים והאם בגלל שהאצבע הפגועה נוטה יותר היא תשפיע על שאר האצבעות?

תודה מראש
    רונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל עם נטיה עקמומית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמימות

דניאל א. וייס
    20/05/2007

שלום רב,
    לא נראה לי שיש קשר ישיר בין השבר לעקמימות בכל מקרה האלוקס וואלגוס - ברגע שהוא מתחיל קשה לעוצרו - זהו תהליך ארוך של שינוי מבני.
    כדי להאט את הקצב ואולי אף לעוצרו צריך למנוע דריכה על אזור המפרק הראשון- ע"י מדרסים ו/או הנעלה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו