הלוקס וואלגוס

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• הלוקס וואלגוס
    שני
    27/07/2013

שלום, אני בת 23, לפני 4 שנים התחילו לי כאבים בבוהן ואבחנו את זה כדלקת בעצם הסאסמואידית, קבלתי מדרסים ואמרו לחכות לראות אם זה יעזור, אחרי 4 שנים זה לא עזר והחליטו לעשות ניתוח, בפגישה עם רופא כף רגל אחר בשביל חוות דעת שניה לפני ניתוח הוא עשה לי צילום רנטגן ושם ראו שבעצם יש לי הלוקס ואלגוס וזה מה שגרם לדלקת, וגם העצם הסאסמואידית המדיאלית נעלמה ( בצילומים קודמים היא הייתה קטנה אבל קיימת) הציעו לי לעשות ניתוח מסוג scarf. השאלה שלי היא אם אני לא יעשה את הניתוח- האם זה יכול להחמיר את ההלוקס ואלגוס? כרגע לא רואים את זה חיצונית, רק ברנטגן ויש כאבים מתחת לבוהן... תודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלוקס וואלגוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלוקס וואלגוס - תגובה

דניאל א. וייס
    31/07/2013

סיבת הווצרות הלוקס ואלגוס נובעת מפרונצית יתר ועומס על גבי ראש מטטרסל1 ולרוב גם בשילוב נעליים צרות יותר.
    אם השאלה היא אסטטית הרי שלא יהיה מנוס מניתוח כי שום דבר אחר לא יישר את הבוהן.
    אם השאלה היא נוחות /כאבים וכדו' יש מקום לשקול מדרסים והנעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו