כאב בעקב ימין

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאב בעקב ימין
    מיורן
    24/03/2008

שלום וערב טוב מזה שבועים כואבת לי רגל ימין בעקב קשה לדרוך קשה ללכת ואחרי ישיבה קשה לעמוד כאבים חזקים.אחרי מנוחה מרובה אין כאב .עבודתי היא רוב הזמן בעמידה. הכאב בלתי נסבל אשמח אם תוכלו לנתב לאיזה טיפול אני זקוקה הרגשתי ולפי הבנתי יכול להיות שזה דורבן? אני סובלת מדלקת פרקים אך זה לא אותו כאב כלל .בתודה מראש והמשך ערב נעים וטוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בעקב ימין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעקב

קרולין צמח
    25/03/2008

ערב טוב מיורן,
    לפי מה שאת מספרת מדובר בדורבן, כמובן שיש לאבחן זאת על בטוח ולא רק לפי מספר שורות שאת כותבת, הטיפולים מתחלקים למספר אופציות, המלצתי היא להתחיל עם מדרסים מיוחדים לדורבן, ובמידה ואחרי חודשים שלושה אין שיפור לעבור לזריקה מקומית לאיזור הדורבן, ישנם עוד טיפולים אך אין טעם להעלות בכתב כי יש לפניך דרך ארוכה.
    יש לגשת למומחה רגליים, פודיאטור או אורטופד.
    יום נעים,
    קרולין צמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך יום טוב

מיורן
    26/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו