נקע בקרסול

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול
    אליה
    01/10/2013

שלום
    לפני שבועיים נקעתי את הקרסול, תוך כדי שירדתי מחומה של 40 ס"מ בערך, פדוט התקפל לי הקרסול ונפלתי. היום כעבור שבועיים אני מתחילה לדרוך על הרגל, לא הליכה מלאה כי זה עוד כואב. אני נעזרת בקביים. זה הפעם השנייה בחודש שזה קורה לי, פעם ראשונה פשט הלכתי ברחוב, מהרתי אבל לא רצתי ופשוט נפלתי. זה לא היה חמור, נפגעו בעיקר הברכיים אבל התחלתי לחשוב שמשהו לא כשורה. אתמול הייתי אצל אורטופד שאמר שיש לי גמישות יתר ויתכן וזה מה שגורם לזה. שאלתי אותו עם יש תרגילים שאני יכולה לעשות כדי לחזק את השרירים או הרצועות בקרסול והוא אמר שלא! אמר משהו בנוגע למנוף שלא ממש הבנתי. שאלתי היא כזו: האם יתכן שהגמישות יתר באמת גורמת לזה? האם באמת אין תרגילים או פזיותרפיה שיכולים לעזור? ושלישית אני מדריכת צלילה, יכול להיות שעבודה אינטנסיבית עם סנפירים גם תרמה לנקע?

סליחה על האורך
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע בקרסול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול - תגובה

דניאל א. וייס
    02/10/2013

שלום וברכה
    סבירות גבוהה שבגלל גמישות היתר בקרסוליים יש לך נטיה לנקוע את הרגליים. ולכן זהו הגורם
    אים קשר לשחיה עם סנפירים
    אני כן ממליץ לשקול מדרסים וייתכן שבשבועות הקרובים קרסוליה מיוחדת יכולה להועיל יותר מכל דבר אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו