עזרה בבקשה, במה מדובר ומה הטיפול?

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה, במה מדובר ומה הטיפול?
    אני
    09/02/2014

לפני יותר משנתיים הייתי אצל פדיקוריסטית שעבדה גם עם סקלפל, אמרה לי במהלך הפדיקור שהיא רואה נקודה שחורה ושאלה אם היא כואבת, אמרתי שלא, קצת חפרה עם הסקלפל ונוצר חור קטן. מאז החור הזה גדל וגדל, נוספו נקודות שחורות, לאחר מכן ממש נהיה חור גדול בכף הרגל, כשהאזור העליון שלו כואב מאוד בלחיצה, באופן טבעי סביב נוצר כל פעם מחדש עור קשה עם חור שבמרכזו היו כמו "שיערות" עור קטנטנות וכל פעם שמסירה את העור הקשה מסביב ובמרכז (כי הוא כואב כשהוא קשה, לוחץ לי על המקום הכואב) אז יש נקודות רבות מדממות במרכז, כאילו האיזור מאוד ווסקולרי וה"שיערות" הללו ניזונות מכלי הדם האלו שאני מורידה. אני כבר ממש אובדת עצות, זה מפריע, כואב וכמובן שמאוד לא אסטתי. מה זה? ומה ניתן לעשות? האם יש טיפול בכלל? אודה לכם מאוד לכל עזרה.

(מצורפת תמונה לאחר שיוף, מקווה שתוכלו להבין במה מדובר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה, במה מדובר ומה הטיפול? - תגובה

דניאל א. וייס
    11/02/2014

שלום וברכה
    זאת יבלת ויראלית ויש עליה גם שכבת עור קשה
    יש להסירה אצל פודיאטור אשר עומדים מספר אופציות טיפוליות שונות ממשחות שונות וכלה בלייזר כירורגי
    מומלץ להוועץ ולטפל ולמנוע הדבקות אחרים והתפשטות אצלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו