מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- החלמה לאחר הלוקס ולגוסנעמה25/02/2014
שלום,
אני בת 23 ועברתי לפני חצי שנה ניתוח הלוקס ולגוס ברגל ימין (בהמשך אמורה לעבור ברגל השנייה).
מאז הניתוח תנועת הבוהן שלי מוגבלת, הדבר מפריע לי בעיקר בהליכה ממושכת (ולעיתים גם לא ממושכת) כיון שכאשר נוצרת הזווית בעת ההליכה הבהן כואבת. כמו כן, אזור הצלקת והיכן שהייתה העצם הבולטת עדין רגיש (ניתן להרגיש זאת שאני טופחת על המקום וזה כואב מעט).
כאשר אני הולכת על נעלי עקב שמתי לב שזה גורם לכאבים של המקום במשך יום או יומיים לאחר מכן.
השאלה שלי היא האם יש דרך לטפל בכאבים בהליכה ובגמישות הבהן? האם ההחלמה תקינה והמקום עדיין יכול להיות רגיש וכואב? יש לציין כי הכאבים לא נוראיים ולא רצופים, אך עדיין מפריעים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלמה לאחר הלוקס ולגוס - תגובה
דניאל א. וייס12/03/2014לעלות על עקבים גבוהים לאחר ניתוח של האלוקס ואלגוס אינו מעשה חכם וירה מזאת - רק יגביר את האופציה כי עם השנים זה יחזור מהר.
לגבי מצבך לאחר הניתוח - מדוע אינך חוזרת למנתח ומציגה בפניו את הענין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אמור לעבור את הניתוח הזה
יוסי22/07/2014היי נעמה
גם אני אמור לעבור את הניתוח הזה בקרוב
אשמח לשמוע ממך חוויות. האם זה הסתדר? היכן נותחת? המלצות כלשהן?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)