החלמה לאחר הלוקס ולגוס

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר הלוקס ולגוס
    נעמה
    25/02/2014

שלום,
    אני בת 23 ועברתי לפני חצי שנה ניתוח הלוקס ולגוס ברגל ימין (בהמשך אמורה לעבור ברגל השנייה).
    מאז הניתוח תנועת הבוהן שלי מוגבלת, הדבר מפריע לי בעיקר בהליכה ממושכת (ולעיתים גם לא ממושכת) כיון שכאשר נוצרת הזווית בעת ההליכה הבהן כואבת. כמו כן, אזור הצלקת והיכן שהייתה העצם הבולטת עדין רגיש (ניתן להרגיש זאת שאני טופחת על המקום וזה כואב מעט).
    כאשר אני הולכת על נעלי עקב שמתי לב שזה גורם לכאבים של המקום במשך יום או יומיים לאחר מכן.
    השאלה שלי היא האם יש דרך לטפל בכאבים בהליכה ובגמישות הבהן? האם ההחלמה תקינה והמקום עדיין יכול להיות רגיש וכואב? יש לציין כי הכאבים לא נוראיים ולא רצופים, אך עדיין מפריעים.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה לאחר הלוקס ולגוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר הלוקס ולגוס - תגובה

דניאל א. וייס
    12/03/2014

לעלות על עקבים גבוהים לאחר ניתוח של האלוקס ואלגוס אינו מעשה חכם וירה מזאת - רק יגביר את האופציה כי עם השנים זה יחזור מהר.
    לגבי מצבך לאחר הניתוח - מדוע אינך חוזרת למנתח ומציגה בפניו את הענין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אמור לעבור את הניתוח הזה

יוסי
    22/07/2014

היי נעמה
    גם אני אמור לעבור את הניתוח הזה בקרוב
    אשמח לשמוע ממך חוויות. האם זה הסתדר? היכן נותחת? המלצות כלשהן?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו