מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יבלת ויראליתרבקה30/12/2014
שלום רב ,
לפני כ 4 שנים גיליתי ברגלי השמאלית בכרית מתחת לאגודל מעין יבלת כ"טבעת קטנה" שהפריעה לי להליכה , לאחר תלישות עור למניהם וזמן שעבר - הגעתי למצב של חור שמסביבו טבעת לבנה ועוד נקודות ירוקות מסביב - גרורות.
הסתובבתי בין רופאי עור , כירורג כף רגל , מכוני לייזר ובסופו של דבר, הלכתי לפודיאטר מומחה בהדסה שקבע שצריך לעשות ניתוח, בהנחייתו, עשיתי את הניתוח אצלו.
לאחר הניתוח, הד"ר דאג לציין ש50% מהמטופלים חוזרים לניתוח שני.
תקופת ההחלמה לא הייתה פשוטה מכיוון שהחתך שהתבצע לא נסגר למרות התפרים ולאחר סבב רופאים נוסף ופלסטיקאי מוכשר , השתמשתי ב"פדים" רפואיים המעודדים צמיחה של תאי העור שעזר לי להחלים אך עם צלקת בולטת וגדולה.
היום , לאחר כ 3 שנים מהניתוח,
אני מרגישה "מיחושים" דומים ברגל באיזור הצלקת, וטבעת קטנה באיזור, בנוסף, אני מתעוררת בלילה מנימול באגודל שקרוב לאיזור היבלת ובמשך היום אני מרגישה פתאום זרמים חמים ברגל.
הלכתי לרופא עור, ששלח אותי לאוטראסאונד, באולטרסאונד צויין שיש ביפרומה בגודל 0.6*0.3 .
חזרתי לרופא העור והוא שלח אותי לאורטופד כף רגל,
התור לאורטופד בעוד חודש וחצי, וזה מציב אותי בחוסר אונים,
אני מפחדת ממצב האגודל, שהוא לא מקבל זרימת דם תקינה, וגם מחוסר האונים שאיני יודעת מה לעשות לגביי הייבלת.
מה עלי לעשות?
התחושה שלי שרק אני מבינה את חומרת המקרה,ואני נשלחת מרופא לרופא ובינתיים אני מאבדת זמן יקר.
תודה רבה רבה!
מעריכה מאוד את עזרתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יבלת ויראלית - תגובה
דניאל א. וייס11/01/2015שלום רב
מהתאור שלך לא ברור למה נזקקת לניתוח.
יבלת ויראלית יש דרכים רבות לטפל בה ובהצלחה רבה ואם זאת לא היתה יבלת ויראלית אלא לחץ הרי שהטיפול הוא שונה לחלוטין.
תעכלעס, כדאי להגיע לברור מעמיק, לצורך כך אני ממליץ שלפודיאטור שתפני אליו כדאי להביא גם את התיעוד הרפואי מהעבר כדי להבין למה ומדוע בוצע מה שבוצע ובהתאם לאבחון הנוכחי להתקדם ולמצוא מזור נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)