נעלי ניו בלאנס-כפתרון לדורבן

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• נעלי ניו בלאנס-כפתרון לדורבן
    שגב
    12/01/2015

לד"ר שלום.
    לפני כ 7-8 שנים נתגלה בכף רגלי דורבן שהכאיב מאוד עקב הליכות וריצות שאני עושה לאורך שנים,

אורתופד מומחה לכף רגל במרפאת מומחים של קופ"ח לאומית ברמת אביב שראה את צילום כף הרגל וזיהה את הדורבן,הציע לי שתי אפשרויות.

א.ניתוח בכף הרגל והשחזת העצם הקטנה הגורמת לדלקת וכאב.

ב.הליכה בנעלי ספורט מסוג ניו בלאנס מסדרה 992 לפתרון הבעיה,

רכשתי מיד את הנעלים וכבר מהליכה ראשונה נעלמו כאבי הרגלים,

עקב בעיות לחץ דם אני הולך 2-3 פעמים בשבוע מרחקים של 11-13 ק"מ ,עם ניו בלאנס,בעבודות בגינה ובאחזקת הבית משתמש בזוג שני,,,,ושכחתי מכאבי הדורבן !,

,במידה ואני נאלץ ללכת עם נעלים רגילות, רק אחרי 3-4 ימים אני חש שוב(אבל בעוצמה נמוכה) את כאבי הדורבן,חזרה לנעלי הספורט-מעלימה את הכאבים,

מדוע אתם לא מציעים לשואלים כאן שימוש בנעלי ניו בלאנס החוסכים מדרסים,משככי כאבים,דיקורים,נתוחים וכו',,,וכו',,,?.

הערה-בשנים האחרונות חברת ניו בלאנס הפסיקה לייצר את הנעלים מסדרה 992 ,עברה לסדרה 993 והיום יש בשוק ניו בלאנס-990.

הערה חשובה-אינני סוכן של נעלי ספורט,לא בעל חנות לנעלי ספורט ואין לי כוונה לפרסם את הנעלים,כל כוונתי -לחסוך מהחברים את הכאבים והסבל מדורבן בכפות הרגלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי ניו בלאנס-כפתרון לדורבן - תגובה

דניאל א. וייס
    14/01/2015

שלום רב
    פתרון של נעליים הוא זמני ולא משהו לטווח ארוך
    דהיינו, הפעילו הביומכנית בכף רגלך שגרמה להווצרות של הדורבן בעצם ממשיכה גם כאתה נועל נעליים מסויימות אשר מרפדות אותך. בבוא היום הנעל תעקם ותבלה לפי צורת הליכתך ואז הכאבים ישובו (תשים לב שגם אצלך היתה השנות של הכאבים - ובטוחני שלו היינו משווים צילומי רנגטן היינו מוצאים שאכן יש התעבות של הדורבן לעומת מה שצולם לפני 8 שנים)
    לכן בהרבה מהמקרים מדרס נכון הוא הפתרון , מה גם שזה עובר בין נעל לנעל ולא מחייב נעל ספציפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו