מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נעלי ניו בלאנס-כפתרון לדורבןשגב12/01/2015
לד"ר שלום.
לפני כ 7-8 שנים נתגלה בכף רגלי דורבן שהכאיב מאוד עקב הליכות וריצות שאני עושה לאורך שנים,
אורתופד מומחה לכף רגל במרפאת מומחים של קופ"ח לאומית ברמת אביב שראה את צילום כף הרגל וזיהה את הדורבן,הציע לי שתי אפשרויות.
א.ניתוח בכף הרגל והשחזת העצם הקטנה הגורמת לדלקת וכאב.
ב.הליכה בנעלי ספורט מסוג ניו בלאנס מסדרה 992 לפתרון הבעיה,
רכשתי מיד את הנעלים וכבר מהליכה ראשונה נעלמו כאבי הרגלים,
עקב בעיות לחץ דם אני הולך 2-3 פעמים בשבוע מרחקים של 11-13 ק"מ ,עם ניו בלאנס,בעבודות בגינה ובאחזקת הבית משתמש בזוג שני,,,,ושכחתי מכאבי הדורבן !,
,במידה ואני נאלץ ללכת עם נעלים רגילות, רק אחרי 3-4 ימים אני חש שוב(אבל בעוצמה נמוכה) את כאבי הדורבן,חזרה לנעלי הספורט-מעלימה את הכאבים,
מדוע אתם לא מציעים לשואלים כאן שימוש בנעלי ניו בלאנס החוסכים מדרסים,משככי כאבים,דיקורים,נתוחים וכו',,,וכו',,,?.
הערה-בשנים האחרונות חברת ניו בלאנס הפסיקה לייצר את הנעלים מסדרה 992 ,עברה לסדרה 993 והיום יש בשוק ניו בלאנס-990.
הערה חשובה-אינני סוכן של נעלי ספורט,לא בעל חנות לנעלי ספורט ואין לי כוונה לפרסם את הנעלים,כל כוונתי -לחסוך מהחברים את הכאבים והסבל מדורבן בכפות הרגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נעלי ניו בלאנס-כפתרון לדורבן - תגובה
דניאל א. וייס14/01/2015שלום רב
פתרון של נעליים הוא זמני ולא משהו לטווח ארוך
דהיינו, הפעילו הביומכנית בכף רגלך שגרמה להווצרות של הדורבן בעצם ממשיכה גם כאתה נועל נעליים מסויימות אשר מרפדות אותך. בבוא היום הנעל תעקם ותבלה לפי צורת הליכתך ואז הכאבים ישובו (תשים לב שגם אצלך היתה השנות של הכאבים - ובטוחני שלו היינו משווים צילומי רנגטן היינו מוצאים שאכן יש התעבות של הדורבן לעומת מה שצולם לפני 8 שנים)
לכן בהרבה מהמקרים מדרס נכון הוא הפתרון , מה גם שזה עובר בין נעל לנעל ולא מחייב נעל ספציפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)