מדרסים לכף הרגל באין כאבים

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• מדרסים לכף הרגל באין כאבים
    הוכדורף
    12/01/2015

שלום,
    אין לי שום כאבים בכף רגל, יכול להיות רק שלעיתים אני מרגיש שאיני הולך כמו שצריך אבל אני לא חושב שזה נראה לעין.
    האורטופד אומר שצורת כף הרגל שלי לא תקינה וצריך מדרסים. בעבר השתמשתי בהם. האם לחזור להשתמש במדרסים (חדשים כמובן כי גדלתי מאז) למרות שאיני חש כאבים בכף רגל? האם מדרסים יעזרו לי ליציבה נכונה יותר? (יש לי עיקמת קלה בגב).

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים לכף הרגל באין כאבים - תגובה

דניאל א. וייס
    14/01/2015

שלום וברכה,
    עצם העובדה שטרחת להתייעץ עם אורטופד וכן לברר עימי כאן מעיד שכנראה זה לא כואב אך בכל זאת מציק
    אני מציע לפני שתעשה מדרסים חדשים, לך לבדיקה ביומכנית אצל פודיאטור להחליט גם על סוג מדרסים כזה או אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מציק

הוכדורף
    15/01/2015

אני לא חש משהו ברגל. אני מתייעץ כדי לדעת.
    כאמור,
    האם באין כאבים ברגליים-
    1. המדרסים ישפרו יציבה?
    2. מדרסים ימנעו, בגיל 25, אופציה להחמרה בצורת כף הרגל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מציק - תגובה

דניאל א. וייס
    15/01/2015

ראה תשובתי הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתה

הוכדורף
    31/01/2015

שאם אני שואל לגבי זה כנראה זה מציק. עניתי שזה לא מציק לי.
    בנוסף
    אני מעוניין לקבל תשובה המתבססת על תחום הרפואה ולא על תחושות (אם אפשר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בדיקה ביומכנית לכף הרגל

הוכדורף
    31/01/2015

היא תהיה רלוונטית ואני אכן אלך לכזו אם תגיד לי מה החשיבות של מדרסים והאם אני אישית זקוק להם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל אורטופד

הוכדורף
    19/02/2015

הוא טוען שאין הכרח במדרסים באין כאבים.
    כנראה אסתפק בנעליים עם תמיכת פלטפוס -אם למישהו יש מושג מה כדאי -מדרס או נעל תומכת פלטפוס- וכמה ההבדל ביניהם קריטי (יש הבדל ענק במחיר) מוזמן להגיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים

יעקב וינברג
    02/02/2015

מה מדרסים עושים?
    מדרסים כשהם עשויים היטב תומכים את רקמות כף הרגל, בולמים זעזועים, עוזרים בהזרמת דם תקינה לחלקי כף הרגל, מתקנים מנח עצמות לא תקין, מחלקים את העומס נכון על כף הרגל ומגבירים את הרגשת הנוחות בעת הדריכה. כמו כן, במאמצים גופניים גדולים כגון מאמצים ספורטיביים, מסייעים בשיפור הביצועים.
    כשאדם הולך כאשר בנעליו מדרסים אשר הותאמו לכפות רגליו אישית ובצורה טובה הוא יחוש הפחתה בכאבי רגליים, היעלמות כאבי רגליים, יותר יציבות בעמידה ובתנועה, ירגיש שיציבתו משופרת ושהליכתו קלה יותר.
    במקרים מסוימים, השימוש במדרסים אף יפחית כאבי גב ואפילו כאבי צוואר.
    בשימוש במדרסים משך זמן העמידה, ההליכה והריצה ללא כאבים מתארך. כאבים שנחשבים לכאבים כרוניים, במידה ומקורם במקור הניתן לתיקון על ידי מדרסים, חולפים בתקופה של עד חודש.
    אשמח לעזור
    בברכה
    יעקב וינברג
    וינברג אורטופדיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים לכף הרגל באין כאבים - תגובה

דניאל א. וייס
    01/03/2015

קבלת הרבה תשובות ואכן אני חוזר על דברי מלכתחילה, אין עושים מדרס סתם אלא אם כן יש בעיה שנובעת מאי נוחות, שחיקה או בלאי יוצא דופן של נעליים וכמובן כאבים בכפות הרגליים, ברכיים, גב תחתון.
    כשם שאין עושים משקפיים שיחזקו את ראייתך וכדו' כך אין נכון לעשות מדרסים אם אין סיבה לעשותם מלכתחילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו