לדניאל וייס-מה משמעות בדיקת כלי דם

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• לדניאל וייס-מה משמעות בדיקת כלי דם
    שגב
    09/03/2015

שלום רב.

כתבתי כאן על התנפחות בכפות הרגליים וכאבים מתחת לעקבות הרגליים ומתחת לכריות כפות הרגליים,חוסר יכולת ללכת יחף אפילו מס' צעדים והרגשה שאני דורך על בלון או כיס אוויר,לפעמים אני מרגיש חום בכפות הרגליים,
    הצעתה לעשות בדיקת כלי דם ומדרסים.

פניתי לרופא המשפחה שטען לאחר בדיקה-שאין לי שום בעיה,

פניתי לאורתופד שהמליץ על מדרסים,המשכתי לפודיאטר שבדק את רגליי ואמר לי שיש לי גשר גבוה ועלי לעשות מדרסים מתאימים לגשר גבוה,

עשיתי מדרסים,אבל הנפיחות לא ירדה מכפות רגליים והכאבים נמשכים,לאיזה רופא עלי לפנות לבדיקת הנפיחות בכף הרגל?.
    הערה-הולך עשרות ק"מ בשבוע שנים רבות ללא שום בעיה ,הנפיחותהתעורה רק לפני כחצי שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדניאל וייס-מה משמעות בדיקת כלי דם - תגובה

דניאל א. וייס
    29/03/2015

ראשית, יש לזכור שהתשובות כאן ניתנות על מנת לתת רקע כלשהו ולא להחליף ייעוץ במרפאה.
    לפי הדברים שכתבת כעת ובעבר נכון לבצע ברור כלי דם ולראות מה סיבת הבצקת . ודאי ישנם פרמטרים נוספים שיישקלו עם המומחה שתתייעץ עימו בצורה פרונטלית
    אני חושב שמן הנכון לאחר שבצעת את כל הבדיקות שתשב עם גורם מוסמך שייתן מענה ברור לבעיותיך ולא להסתמך על בדיקות ולהמתין לתשובות בפורום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו