מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כאבי כף רגל לאחר מנוחהטל30/04/2008
שלום
אני בת 31, כבר מס' שנים שכשאני דורכת על כפות הרגליים לאחר שינה ארוכה או ישיבה של כחצי שעה- יש לי כאבים בעצמות כף הרגל למעלה ובכריות הרגליים. אני ממש הולכת כמו "על גחלים" מס' דקות עד שהרגל מתרגלת לדריכה. הרגשה שכאילו היא לא מצליחה לשאת את המשקל וכמעט מתפרקת. נראה לי שזה המ שקורה לקשישים בבוקר- כשהם אומרים שהכל חלודה.. רק שאצלי לא רק שמרגיש חלוד אלא גם כואבות לי כריות כפות הרגליים.
גם כשהייתי מנסה קצת לעשותא רובי הייתי מרגישה כאבים בעצמות המחברות את כף הרגל עם הרגל.
לא מדובר בכאבים איומים אבל זה מטריד שאחרי חצי שעת ישיבה או שכיבה קשה לדרוך.. ואני צעירה.
בנוסף יש לי כאבי ברכיים שלא נמצא המקור שלהם (מיפוי ספקט הכל תקין) אבל שינוי צורה בולט בשני הברכיים כולל בליטה גדולה מכיוון הברך לחלק הפנימי של הרגל. הראומטולוג אומר שזה כנראה שחיקת סחוס.
אני אודה לעיצה. ושאלה- יש לי נעלי ספורט שגיליתי רק בשנה האחרונה שהן גדולות עליי במידה וחצי - הלכתי איתן 4 שנים כשהרגל מטיילת בפנים... הנעל האחרת שלי היא נעל עקב פלטפורמה גבוהה ונוקשה וגם שם המידה היתה גדולה יותר כך שהרגל חוטפת זעזועים מהעקב ומהטיול בתוכה. שני זוגות הנעליים צמודות אליי כאמור 4 שנים בערך יש קשר בין הסימפטומים לנ"ל למרות שכאבי הכפות רגליים והברכיים התחילו לי לפי לפחות 7 שנים?
תודה רבה,
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי כף רגל לאחר מנוחה
דניאל א. וייס01/05/2008נעליים חייבים להיות מותאמים נכונה
מעליים גדולות מדי או קטנות מדי יכולות לגרום להרבה בעיות ולאאתפלא כי כל מכאוביך מזה.
אנא החליפי נעליים מיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)