כאבי כף רגל לאחר מנוחה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• כאבי כף רגל לאחר מנוחה
    טל
    30/04/2008

שלום
    אני בת 31, כבר מס' שנים שכשאני דורכת על כפות הרגליים לאחר שינה ארוכה או ישיבה של כחצי שעה- יש לי כאבים בעצמות כף הרגל למעלה ובכריות הרגליים. אני ממש הולכת כמו "על גחלים" מס' דקות עד שהרגל מתרגלת לדריכה. הרגשה שכאילו היא לא מצליחה לשאת את המשקל וכמעט מתפרקת. נראה לי שזה המ שקורה לקשישים בבוקר- כשהם אומרים שהכל חלודה.. רק שאצלי לא רק שמרגיש חלוד אלא גם כואבות לי כריות כפות הרגליים.
    גם כשהייתי מנסה קצת לעשותא רובי הייתי מרגישה כאבים בעצמות המחברות את כף הרגל עם הרגל.
    לא מדובר בכאבים איומים אבל זה מטריד שאחרי חצי שעת ישיבה או שכיבה קשה לדרוך.. ואני צעירה.
    בנוסף יש לי כאבי ברכיים שלא נמצא המקור שלהם (מיפוי ספקט הכל תקין) אבל שינוי צורה בולט בשני הברכיים כולל בליטה גדולה מכיוון הברך לחלק הפנימי של הרגל. הראומטולוג אומר שזה כנראה שחיקת סחוס.
    אני אודה לעיצה. ושאלה- יש לי נעלי ספורט שגיליתי רק בשנה האחרונה שהן גדולות עליי במידה וחצי - הלכתי איתן 4 שנים כשהרגל מטיילת בפנים... הנעל האחרת שלי היא נעל עקב פלטפורמה גבוהה ונוקשה וגם שם המידה היתה גדולה יותר כך שהרגל חוטפת זעזועים מהעקב ומהטיול בתוכה. שני זוגות הנעליים צמודות אליי כאמור 4 שנים בערך יש קשר בין הסימפטומים לנ"ל למרות שכאבי הכפות רגליים והברכיים התחילו לי לפי לפחות 7 שנים?
    תודה רבה,
    דלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי כף רגל לאחר מנוחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי כף רגל לאחר מנוחה

דניאל א. וייס
    01/05/2008

נעליים חייבים להיות מותאמים נכונה
    מעליים גדולות מדי או קטנות מדי יכולות לגרום להרבה בעיות ולאאתפלא כי כל מכאוביך מזה.
    אנא החליפי נעליים מיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו