עצם סירה נוספת

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• עצם סירה נוספת
    גילי
    23/07/2015

לפני כחודש במהלך טיול בו נעלתי נעל עם סוליה רכה ודקה, דרכתי על אבן גדולה ובולטת. הרגשתי כי כף הרגל שלי ממש מתקפלת לשניים. המשכתי בטיול והכאבים הלכו והתגברו. למחרת ממש לא יכולתי לדרוך על כף הרגל והכאבים מאז לא עוזבים אותי, גם ברגעים שאני לא דורכת על הרגל אני מרגישה בכאב באמצע כף הרגל, וכואב לי להזיז את הבוהן.
    בעקבות הכאבים נשלחתי לסי.טי ובו נמצא כי יש לי עצם סירה נוספת ללא משמעות קלינית?! הרגל לא מפסיקה לכאוב וקשה לי ללכת עליה ובכל דריכה אני מרגישה כאב בכף הרגל ומקרין עד לשוק.
    תור לרופא יש לי רק בעוד חודש, ואני בינתיים אמורה לטוס לחו"ל לטיול, שכמובן כולל מסלולי הליכה, ואני דואגת שלא אוכל ללכת כמו שצריך, והכאבים יחמירו בגלל ריבוי ההליכה. האם יש משהו שאני יכולה לעשות בינתיים כדי להקל בכאבים? ומה הטיפול המתאים?
    תודה מראש על התייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם סירה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם סירה נוספת - תגובה

ראובן קרמר
    26/07/2015

כדאי להרים את הרגליים ולתת למקום מנוחה כדי שהמקום יוכל להתרפא באופן טבעי. בנוסף, הכי טוב שפודיאטור ישים ספוג לבד מסביב כדי לשחרר את הלחץ, או לעשות מדרס לפי מידה או מדרס סיליקון שירפד את האזור.

אני מציע להימנע ממאמצים ומהליכה מרובה בזמן הטיול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו