ציפורן שחורה כתוצאה מנעל קטנה

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן שחורה כתוצאה מנעל קטנה
    עידן
    08/06/2016

שלום לכם
    שיחקתי כדורגל עם נעל קטנה וכתוצאה מקח הציפורן שלי התחילה לשנות צבע והצטבר מתחת לציפורן דם.
    4 ימים לאחר המכה ניסיתי לגזור חלק שהפריעה לי מהציפורן וראיתי שיוצא משם דם , שמתי לב שהדם יוצא בקלות והציפורן משנה צבע , אז ניקזתי את כל הדם החוצה.

כתוצאה מכך הציפורן הלבינה לגמרי ואחרי שנקזתי את הדם כאבה שוב לעוד יומיים שלושה.
    היום גזרתי כמעט את כל הציפורן , אבל את השורש /ההתחלה של הציפורן אני לא מצליח לגזור ועכשיו יש לי באגודל רק את תחילת הציפורן

השאלה אם מה שעשיתי זה בסדר ואם הציפורן אמורה לצמוח רגיל
    אני חושש שיהיה לי זיהום בגלל שהאזור פתוח ויכולים להצטבר חיידקים ... מה אתם ממליצים לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מוסיף תמונה

עידן
    08/06/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן שחורה כתוצאה מנעל קטנה - תגובה

דניאל א. וייס
    14/06/2016

שלום רב
    סביר להניח שהיה לך שטף דם תת ציפורני.
    בכל מקרה אם יש חשש כרגע לדלקת או זיהום נכון שתיוועץ עם פודיאטור שיראה את הרגל ויחליט כיצד נכון לטפל
    להבא מומלץ מאוד לא לטפל לבד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לא לגעת בזה בכלל ?

עידן
    14/06/2016

הצלחתי לגזור את כל הציפורן לגמרי , אני יכול פשוט לא לגעת ולראות אם זה צומח כמו שצריך ?
    כרגע אין כאבים בכלל והכל בסדר פשוט אין ציפורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו