מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ציפורן חודרנית חמורה ודלקותאנונימי29/10/2016
היי, עברתי ניתוח לפני 10 חודשים לציפורן חודרנית, אני חיילת וזה התחיל לי מאז שהייתי בצבא ואחרי כמה חודשים בשירות עשיתי את הניתוח ברמבם.
מאז נהיו לי כל הזמן דלקות אני עם פטור נעליים כמעט כל הזמן (כל זמן שנותנים לי), ואני סובלת מכאבים.
כבר הלכתי למומחה גם מהצבא וגם לא מהצבא ומה שנאמר שכנראה שלא חתכו מספיק בניתוח ויש צורך בניתוח חוזר וכרגע זה ציפורן חודרנית מבפנים ולא מבחוץ וכרגע גם יש דלקת (הולכת וחוזרת מאז הניתוח- תלוי כמה אני מטפלת, אין לי זמן כל כך לטפל בזמן שאני בבסיס וגם לצערי הרבה פעמים אני לא מטפלת כי אם אטפל והדלקת תעבור לא יתנו לי פטור נעליים ואז הדלקת חוזרת וחוזר חלילה).
עכשיו זו דלקת יותר חמורה - ממש כואב ואני קצת בלחץ כי עכשיו חורף שוב וכבר אין לי אפשרות להיות עם סנדלים בכלל, וכרגע גם הרבה פעמים יורד לי דם מהאצבע ויש גם מוגלה.
אני מעדיפה לחכות עם ניתוח לאוגוסט שאשתחרר כדי שאוכל לטפל באצבע כמו שצריך ולא להסתבך כמו עכשיו בגלל הנעליים כי אני כבר לא סומכת כל כך שיעזרו לי..
יש הצעה מה אפשר לעשות? אני בעיקר בלחץ מהסיבה שיורד לי דם יותר מהכל
תודה רבה רבה מראש, כל עצה או הרגעה ישמחו אותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
ראובן קרמר30/10/2016לפנות לפודיאטור ולא לכירוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)