ציפורן חודרנית חמורה ודלקות

מנהל הפורום

דניאל א. וייס
דניאל א. וייס
לקביעת תור אצל דניאל א. וייס ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית חמורה ודלקות
    אנונימי
    29/10/2016

היי, עברתי ניתוח לפני 10 חודשים לציפורן חודרנית, אני חיילת וזה התחיל לי מאז שהייתי בצבא ואחרי כמה חודשים בשירות עשיתי את הניתוח ברמבם.
    מאז נהיו לי כל הזמן דלקות אני עם פטור נעליים כמעט כל הזמן (כל זמן שנותנים לי), ואני סובלת מכאבים.
    כבר הלכתי למומחה גם מהצבא וגם לא מהצבא ומה שנאמר שכנראה שלא חתכו מספיק בניתוח ויש צורך בניתוח חוזר וכרגע זה ציפורן חודרנית מבפנים ולא מבחוץ וכרגע גם יש דלקת (הולכת וחוזרת מאז הניתוח- תלוי כמה אני מטפלת, אין לי זמן כל כך לטפל בזמן שאני בבסיס וגם לצערי הרבה פעמים אני לא מטפלת כי אם אטפל והדלקת תעבור לא יתנו לי פטור נעליים ואז הדלקת חוזרת וחוזר חלילה).
    עכשיו זו דלקת יותר חמורה - ממש כואב ואני קצת בלחץ כי עכשיו חורף שוב וכבר אין לי אפשרות להיות עם סנדלים בכלל, וכרגע גם הרבה פעמים יורד לי דם מהאצבע ויש גם מוגלה.
    אני מעדיפה לחכות עם ניתוח לאוגוסט שאשתחרר כדי שאוכל לטפל באצבע כמו שצריך ולא להסתבך כמו עכשיו בגלל הנעליים כי אני כבר לא סומכת כל כך שיעזרו לי..
    יש הצעה מה אפשר לעשות? אני בעיקר בלחץ מהסיבה שיורד לי דם יותר מהכל
    תודה רבה רבה מראש, כל עצה או הרגעה ישמחו אותי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית

ראובן קרמר
    30/10/2016

לפנות לפודיאטור ולא לכירוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו